0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Dünden beri oğlumun ateşi in çık yapuyor 19 aylık dün geceden beri emmiyor ve memeye çok düşkün bi çocuk bı bakıyorum çok iyi keyfi bı bakıyorum gözler gitmiş herşeye ağlıyor ben memeden kesmek için 2 yaşını bekliyordum ama kendi kendine birakicak galiba anlamış değilim birde dünden beri pişik olmuş normalde sadece diş cikarttigi zaman oluyordu grip mi oluyor diş mi çıkarıyor anlamış değilim bı iburamin zero birde calpol veriyorum dönüşümlü memeyi birden kendi bırakırsa gece kalktığında ne yaparım hiç bilmiyorum kızımda geceleri kalkıp su içiyordu oğlumda sanırım öyle olur diye düşünüyorum sizin bebeler ne alemde inşallah bı hastalık bişey yok 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek yiyormu peki

Ay keşke kendi kendine biraksa benimkide su ver ben şu veriyorum 
(684 puan) tarafından
Yiyor ya dışardan beni emmiyor acaba gece tadı mi değişik geldi anlamadım ki hasta olmuş ya ağzının tadi yok diye
tarafından
Sadece gecemi emmiyor
tarafından
Sütünün tadina bi kendin baksana canim ilac veriyosun gripte olmus kendi agiz tadi da gitmistir ondan olabilir
(684 puan) tarafından
Yok gunduz gece fark etmez her zaman emen canı sıkılsa oyun için bile emen bı çocuktu dün geceden beri emmiyor birden bire bende anlamış değilim daha öncede grip falan oldu ama memeden hiç kendini geri çekmedi
-Reklam-
0 oy
(19,999 puan) tarafından
Oh ne güzel işte. Kendi bırakırsa.kolayca.birakir hem. Su ver sadece. Alışır gider 
(684 puan) tarafından
Allah'ım inşallah ya şimdide uyudu ama devamlı ağlıyor uykuda napcam bilmiyorum
(19,999 puan) tarafından
Neden agliyo acaba ağrısı falan olabilir
(684 puan) tarafından
İlaç veriyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
7 cevap 285 göst.
24 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sibelhome (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
28 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

410,537 soru

12,349,761 cevap

40,387 kullanıcı

Kategoriler

...