Evet hanimlar laf olsun torba dolsunevlenirken nasıl ve neye göre karar verdiniz ve şimdi olsa tam tersini seçer misiniz ?
1) azıcık aşım ağrısız başım,hayat standardımi minimalize edebilirim huzurum olsun mu
2) standartlarimi dusuremem, gördüğümden geri bırakmasın mi
3) yemişim sevgiyi parası pulu olsun gerisi gelir mi 0
4.cu şık Baba evinde rahat mı battı
Evlenirken 1. di şimdi olsa hiç biri evlenmezdim
Hayatta hersey insan için. Nişanlandığımızda eşimin çok güzel bir işi vardi düğüne iki hafta kala çıkardilar. Düğünden sonra baska bi yerde çalışmaya basladi şartları iyi değildi bütün gün ayaktaydı. Sonra rahatsizlandi ayagindan. Doktor bir sene hiçbir iş yapmayacaksın oturacaksin dedi. Cok kötü günler geçirdik bazi günler ekmek alacak bir lira bulamadık. Kiramizi faturalarimizi kayinbabam ödedi ben işe girdim çalıştım. Sonra esim biraz toparlandi bi arkadasinin vesilesiyle bi işe girdi masa başıydi genellikle cok ayakta durmuyordu. Maddi olarak baya toparlandik. Eşimde o işte kendini geliştirdi. bir sene oldu kendi iş yerini açtı çok şükür evimiz var arabamiz var kızım bize Şans getirdi onun dogmasiyla oldu hersey. Çok şükür. Demem o ki kimin ne olacağı belli olmuyor maddiyata bakarak evlenirsin bi anda herşeyin gider. Ben eşimin girişken olmasini her ortamda kendini belli etmesini cok beğendim ilk tanistigimizda. Bunun elinden her iş gelir dedim. Beni yanıltmadı hiçbir zaman. Bide merhametli olmasi anlayışlı ve kibar olması ilgimi çekmişti. Sevgiliyken ben hasta olduğumda saat kaç olursa olsun gelir beni hastaneye götürürdü yurda yemek gônderirdi. Böyle yani aklima gelen bunlar. Bunlara bakip evlendim
1,514,304 soru
24,695,037 cevap
368,592 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın