0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Yardımcı olun lütfen çok yoruldum kendi başına yatsin istyom

3 Cevaplar

+1 oy
(52,014 puan) tarafından
4.5 yasinda koyun koyuna uyuyoruz hala
(52,014 puan) tarafından
misafir odasi koltuklarını satisa koydum ona oda yapicam kiyamiyorum da o odasa yatak odasina uzak. biz kanepede.buyuduk oturma odasinda kanepede yatirayim diyorum bazen orda uyudugumda ben bile korkuyorum kizim alışık benimle.uyumaya koca oda korkar orda . kışın sigamiyoruz yatağa esimin ayri battaniyesi benim ayri elanin ayri☺️ yazin esim oturma odasina gidiyo serin oluyo diye sabah gunesi vuruyo yatak odasına benim ev cok asiri sicak oluyo yazin rahatiz elayla☺️
tarafından
2+1 mi.  Kız ne korkacak sende abartma. Neden bu kadar duygusal bakıyorsun olaya
Ağlarsa gidersin uyutursun.
Tek seninki korkmuyoya☺️ kocaman olmuş daha ne aynı yatağı Allah aşkına.
Ben 11 aylıkken ayırdım geç bile kaldim diyorum.
Arada uyaniyo agliyo gidiyorum orasını burasını düzeltiyorum su veriyorum geri dalıyor
Öyle aman aman korkuyorum uyuyamıyorum vs hiç olmadı yani.
Yok anam valla battaniye ayrı ne kizzz. Al koca yorgani ser kocanla kendi üstüne. Kızın odasınida ayır. Oda yap çocuğa. Oyuncaklarını koy ne bilim gardropbunu koy oh mis gibi. Kendi başına oynucagi alan olsun.
Valla ben kızımla uyumak için evlenmedim☺️☺️ kocamla daha bugüne kdr hiç ayrı yatmadım.
(1,265 puan) tarafından
Cok sagoljn kizlarr
(52,014 puan) tarafından
yavru benim kizin uyku problemi var deliksiz uyumaz hala daha dun gece 11 de uyudu gece uyanmış gece lambasini kapa holun isigini ac su ver ☺️ bide kisin 2 ay calistim hepten birakmaz oldu elini benden yana atiyo yoksam kalkiyo
(1,265 puan) tarafından
Benmkide oyle cikarma oldumu oyle uyumuyor.
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Memeden kestim ama gece kalkıp bir ninerin süt içiyor onu kesmem lazım onun içinde eşimin geve vardiyasina geçmesi lazım o evdeyken ağlarsa gider hemen getirir ağlamasın diye. Gece beslenmesini kesersme bende inadına alistiracagim
(1,265 puan) tarafından
Hmm.inslhh olir yaa
0 oy
tarafından
En mantıklısı küçükken ayırmak. Ben 11 aylıkken ayırdım geç bile kalmıştım ama kızım hemen alıştı. Alismiycak ne varki besigini odasina taşıyınca sıkıntı olmadi
tarafından
Bende 1.5 sene sonra yaptım ama benimki biraz mecburiyetten gibi oldu. Yoksa bende nerdeyse 3_4 sene düşünmüyordum

Tam evlendim 3_4 ay sonra korona patlak verdi. Ne zmn bitecek hiç kestiremedik. E disariyada çıkamıyoruz. En iyisi çocuk yapmak dedik.
Korona olmasaydi eşimle biraz daha gezmek vakit geçirmek isterdim. Malesef bebekle çok zor . Çünkü kızım çok hareketli. Bebekken de âşiri aglakti. Hergun hergün agliyordu hiç susmadan.
Zor yani. Gözünü korkutmak istemem ama eskisi gibi olmuyor hicbirsey.
Ha yine eşime aşiri aşigim. Yine çok seviyorum ama inan yorgunluktan ikimizinde perti çıkıyor. Bir markete zor gidiyoruz. Diyorumya bebekken çok ağladığı için çıkamıyorum. Şimdi 2 yaşinda aşiri hareketli. Dün eşimle temizlik yaptık. Sabah yorulduk. İki kafa dagitalim diye market gezmeye çıktık. Biz ilçede oturuyoruz. Gezecek sadece market var.
Neyse kucakta durmuyo cirpiniyo. Bırakıyoruz bütün aburcuburlara saldırıyo. Biz eşimle birşeye bakarken hemen Bimde kasanin yanındaki supriz yumurtayi al sen saklan. Bı baktım ucundan hızlıca acıyo. Elide çabuk. Aldık mecbur yedi. Bu sefer a101e gittik. Market arabasına koyduk. Onada oturmuyor ayakta bekliyor. Birden kafası üstüne arabadan düstu iki saat ona ağladı iyi vurdu kafasini.
Eve geldik eşimle diyoruz ki kafa dagitmaya çıktık daha çok streslenip geldik
(2,894 puan) tarafından
2 sene yazmışım yorumda 1 sene oldi daha 8.ayımızda hamile kaldim akdjsj
Yazdiklariniz gözümü korkuttu ama kendimi hazirloyktum buna maalesef farkındayım:( nasıl olacaksa gervekten güzel şeyleri falan düşünmeye çalışıyorum belki çok sakin olur uslu okur laf dinler falan diye aksjsidis kendime küçük yalanlar söylüyorum belki ama bakalım unut kesilmez. Allah size de kolaylık versin umarım ger şey güzel olur devamında:D
tarafından
Tamam canım doğana kadar 1.5 sene olur işte.
Bende 10. Ayımda hamile kaldım isteyerek. Doğunca tam 1.5 sene olmustu.
Canım gözünü korkutacak birşey yok. Çok güzel yanlarida var ama sen önce zor yanlarini bil..
İnşallah çok sakin bir bebek olur. Olmazmi olur. Neden olmasın
Arkadaşımın bebeği öyle mesela. Maşallah her bebek aynı olmuyor.
Öyle yada böyle ayak uyduruyoruz zamanla.
Bende az daha büyür okula falan gider rahatladım diyorum ama sonra rahatlık bana kesin batar ve ikinciyi yaparım. Sil baştan aynı şeyleri yaşarım☺️
(2,894 puan) tarafından
Ben de o yüzden arayı çok açmadan 2.'yi yapistirsam mi diyordum da çok zor bir gebelik geçirdim aşırı gözüm korktu ama Allah nasip eder belki o da plansız bir anda oluverir o zaman yapacak bi şey kalmaz hayırlısı olsun ınşaallah. Size de bebisinizle güzel huzurlu sağlıklı bir omur dilerim
(1,265 puan) tarafından
Aminn kuzjm.inslgh olurr

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 269 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 379 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

412,063 soru

12,404,543 cevap

44,563 kullanıcı

Kategoriler

...