0 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim başlarda kendisi düşünüp bırakırdı veirirdi şimdi bakıyorum hiç düşünüp bırakmıyor borcum var diyor o yüzden kendisinden istemiyorum sıkışık diye ama sürekli kargolari geliyor gozlugy parfümü olmasına rağmen alıyor şimdide iki tane saat sipariş vermiş kendisine gerçekten düşünmemek lazım mis ben sırf borç ödüyor diye harçlık istemiyorum beyefendi sürekli kendine harcıyor 

53 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından

Sana bir şarkıyla cevap veriyorum parA bende şöhret bende sızde ne var söle söle:D

-Reklam-
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Ben şu an çalışmıyorum ama meslek sahibi bit insanım. Istesem çalışabilirim çok şükür. Ekon9mik özgürlük çok önemli özellikle bu maddi işlere harçlık olarak bakıldığı için. Erkeğin kazandığı para hanenin parasıdır kadının da parasıdır erkek kendi parasında lutfedip de harçlık diye vermez. O yüzden eşim maaşı alınca gelir elime verir hesabımızı birlikte yaparız çoğu zaman eşimin gubluk harcamasını ben veririm evin ekonomik gelir giderlerini ya ben oluştururum ya da birlikte plânlarız. Plan dişi bir harcama yapmak istersem de eşime söylerim gereksiz bir şey ise ikna ederim o da beni aynı şekilde. Bu işlerin blyle olması gerekir. Borcum var nasıl bir söz anlamıyorum. O borç ikinizin borcu para ikinizin parası böyle omur mu geçer insanın ruhu sıkılıyor 
0 oy
(13,797 puan) tarafından
Annem hep erkeğin 2 kaşığı varsa birini sen iracaksin der ilk zamanlar dedim ki eşime ben senden para falan istemem verirsen harcarım çarşıya pazara gitcem dersem çıkarır verirdi cocuk olduktan sonra istemeye başladım evle olduğum için önemsemez pek ihtiyaçları kendi alir gelir evde de hep bi köşeye koyar lazım olursa al der
0 oy
(18,122 puan) tarafından

Sen bence düşünmesini bekleme iste al kendine sende harca yazık değilmi sana hatta kenarda köşede biriktir :silly:

0 oy
tarafından
Market pazar olunca istiyorum kendim için o kendisi düşünüp veriyor genelde onuda zaten markete harcıyorum kızıma biseyler alıyorum yada kendime harcamak gelmiyor içimden kızım varken :Ddd 
0 oy
(39 puan) tarafından
Bizim evde eşimde bende çalışıyoruz ama maaş zamanında benim hesabimda tutuyoruz parayı eşimde alınca benim hesabıma atar parasını evin ihtiyaçlarını gideririz sonra kendi şahsi ihtiyaçlarimizi gideririz ben kendime harçlık alırım eşim de şu kadar para vaba yeter der ona da o kadar harçlık veririm öyle döner bizim ev :)
0 oy
(987 puan) tarafından

Krediler faturalar.vs yatırır gerisini eve bırakır,benden harçlık ister.:)

0 oy
(359 puan) tarafından

Maaşı alır almaz bana verir bende ona harçlık veririm:D:D

0 oy
tarafından
Nakit olarak bırakır her gün ek olarak tembihler sagda solda para bırakırsam al bana söylemeden kenara koy birikim yap der sagolsun 
0 oy
tarafından
Maaş yatar yatmaz her ay Bi bütçe para benim alıyorum hesabima
0 oy
(6,099 puan) tarafından
Maaş karti bende kredi kartim var nakit herzaman olur evde üstümde cocuklu insaniz ne olur ne olmaz  oyle harçlık falan istemem çocuk gibi  ne lazimsa alırım 
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Sagolsun düşünür eksik etmez..
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kredi kartım var kendime ait yüksek mevla hep o sıkışır ben veririm oda parası olunca veriyor tövbe istemem ben kendi düşünceli ama saolsun
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Maaş yatınca ne nereye yatacaksa yatırır kalanida ikiye böler yarışı benim hesabıma yarısı kendi hesabına öyle paylaştırır ödenecekleride beraber hesaplariz zaten 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Hesap kartı bende olduğu için istediğim zaman yani daha doğrusu ihtiyacım olduğu zaman çekerim çocuk değilim ki bana harçlık versin
0 oy
tarafından
5 yillik evliyim eşimden hiç para istemedim kendisi maaş alınca hesabıma atar her ay 
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Kartı bende zaten istediğin zaman harciyorum
0 oy
(13,384 puan) tarafından
En son birinden harçlık istediğimde 16 yaşındaydım. 18 yıldır kendi paramı harcıyorum. Böyle iyi. Sen eşinle konuş böyle olmaz de. İnsanlık hali bir şey olsa elinde para olsun 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kimse kimsey bişi vermiyor yeri belli lazım olab gider alır yüksek miktar bişise sorarız sadece
0 oy
(245 puan) tarafından
Benim harçlığı her ay babannem veriyo 500 tl. Eşim 200 300 anca verir verirse. Asgari ücretle çalışıyor ve kredi kartı borcumuz var malesef

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 729 göst.
0 oy
46 cevap 1,276 göst.
0 oy
25 cevap 636 göst.
27 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 387 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,333 soru