0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Kızlar bebeğim sürekli üzerime çıkmaya çalışıyor yani koltuğa oturyorum dizlerime yapışıyor yere oturuyorum üzerime çıkıyor ağlayarak 9 buçuk ayligiz yeni yapmaya başladı kızlar sizinkilerde böyle mi sebebi nedir acaba ilgi desek sürekli yanındayım hiçbir iş yapmıyorum ona yemek hazırlamaktan başka oyun desek oynuyoruz 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Bana bak uyarı veren kişi her postuma uyarı veriyorsun her kimsen bu sacamligindan vazgeç beyin şart sana 
tarafından
Her kimse admine şikayet et
(261 puan) tarafından
Edicem canım bilerek yaptığı belli çünkü her postuma aynı şeyi yapıyor oysaki başlıkta birşey yok neyse beyin şart ama admine şikayet edicem
-Reklam-
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Bu dönem oluyormuş bunlar canım 8. Aydan 18 aya kadar mı ne kaybetme korkusu anneyi sürekli yanında isteme bebeklerde oluyor benim oğlan 14 aylık normalde beni hiç aramazdı şimdi anneme gidince oda değişsem arkamdan ağlıyor paçama yapışıyor direk 
(261 puan) tarafından
Ondan mı yani canım bizde yeni başladı böyle birde ağlayarak geliyo odadan çıksam benimkide basıyor cigligi felan
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Çok normal bizimki de öyle mutfağa peşimden tık tık geliyo ayağıma yapışıyor ne iş yapsam totomda :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nur29 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.
11 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.