0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından

Kızlar yani bu da dert mi demeyin ama benim kıyafetlerim eskimiyor :woot:10 senelik kıyafetlerim var mübarek ne bi solma ne sökülme tülerme vs e kilo da almadım şu 10 senede veya afaki şekilde değil. Ama sıkıldım da artık yani 10 senedir eskimiyor da insan da bi internete girince veya söyle bi çarşıya çıkınca biseyler alası geliyor sonra evdeki kıyafet yığıni aklına geliyor ve aman bu da israf olur almasam da olur deyip biseycik almıyorum. Yani hadi diyelim normal kıyafetler pek giyilmiyor misafir bayram seyran vs. Ama günlük kıyafet de eskimez mi yahu giy çıkar aynı badiler  tişörtler, maşallah diyeyim yine normal bi tişört bile olmuş 150-200 Ama olsun :D

Eşim mesela her sene 3-4 tane tişört vs. Alır ve eskitir de, yani boşa da almaz.

Sizlerde durumlar nasıl, senelik alışveriş yaparmisiniz sezon sonu indirimler vs? 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde eskimiyor:)
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Sana şu.kadar deyim şuan bacagimdaki esortman genç kizligimdan kalma haasaglam rahat 10 senesi var belki fazla ama varken benim de alasm gelmez şahsen yalniz değilsin bacım:)
(727 puan) tarafından
Oyle valla güzel bi eşofman görürüm almak isterim ee evde var ya 3-5 tane napcam derim bırakırım  :D
(4,589 puan) tarafından
Demekki çoğumuz aynıyız:)€
0 oy
tarafından
Hahhah benimde benimde neden yaa cidden neden 
(727 puan) tarafından
Bazıların da sürekli eskir yırtılır tülerir. Benim arkadaşım öyleydi. Ne giyse hemen tülerir o da hep şikayetçi olurdu bi kıyafeti doya doya giyemiyom diye  :D
0 oy
(13,710 puan) tarafından

Hepsini okumadım kız ama benim de eskimedi ta lisede aldıklarım var 2013 mezunuyum sen düşün kapandigim için sadece Kıyafet değiştirdim kazakları evde giyiyorum  :)

Belediyenin kutusuna at gözden çıkardıklarını dolabını yenile

(727 puan) tarafından
Kesinlike eski kalite şimdikilerde yok ://
(13,710 puan) tarafından
Bari ucuz olsa o da değil
(727 puan) tarafından
Evt herşey ateş pahası çarşıda sanki herşey standart 400-500  :((
(13,710 puan) tarafından
Maalesef canim bi parça alıyorsun başka sonra alırım diyorsun alana kadar o aldığın da eskiyor
(13,710 puan) tarafından
Gecen sene 50 tl ye aldığım tunik bu sene 150 200 en ucuzu o da pazarda ha mağaza zaten bizden cikti
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Benimde eskimiyor her gün giysem bile aynı yeni gibi :))))
(727 puan) tarafından
Yalniz değilmişim  :》
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Benim 10 yıl gecse bile elbiselerim  asla eskimiyor   
(727 puan) tarafından
Yanlız değilsinnn:))
0 oy
tarafından

Benimde eskimiyor 10 senelik kıyafetlerim var ama yalan söylemeyeyim sıkıldıkça iş yaparken giyiyorum çamaşır suyu oluyor o bahaneyle yeniliyorum:D

(727 puan) tarafından
Ben çok çamaşır suyu kullanamıyorum tıkanıyorum ama onun harici benimde gözden cikardiklarimla temizlik yaptığım oluyor:DD
0 oy
tarafından
Üniversite kıyafetlerimi giyiyorum halen :))) kıyafetler de taş gibi ben de kilo almadım o zaman devamke :) benim de 10 yıl olacak yani aşağı yukarı. Mont kaban falan hep üni kıyafetlerim 
(727 puan) tarafından
Benimde bi kabanim var kaliteliydi baya hala taş gibi durur çok beğeniyorum. Ama bi şişme mont almıştım ucuz du da ozmna göre 2 sene anca giyebildim cepler yırtıldı ipler söküldü  ://
tarafından
Benim de aynı şekilde oldu ama diktim geri kullandım :))) her yeri dikili :)))
0 oy
(51,593 puan) tarafından
esime dayanmaz yaz kis tshirt giyer benim daha ortaokul ayakkabılarım kiyafetlerim duruyo yeni yeni cogunu verdim kiyamadiklarim var. ben cok zayıftım.simdi duba gibi oldum küçükler de duruyo☺️☺️☺️
(727 puan) tarafından
eşler demek daha çok hor kullanıyor  :D bizde de durum aynı
0 oy
(4,294 puan) tarafından

Benimse bluzlarim eteklerim eskimez ama tişört esefmonlar tez eskiyor yaa dizlerden yada başka yerden gidiyor arada çamaşır suyu değdirdigim oluyor :Dparam oldukça kıyafete veririm yada eksiğim neyse ona bu pahalilikta ne kadar kıyafet alınırki:angel:

(4,294 puan) tarafından
Evet yaa baya pahalı rabbim olmayanlara versin daha çok halimize şükür ☺
(727 puan) tarafından
Amiin
0 oy
(986 puan) tarafından
Benimde eskimiyor ama ben genelde etrafımda ki ihtiyaç sahiplerine veriyorum kıyafetlerimi dolabımda az elbise bulunduruyorum
(727 puan) tarafından
Benim etrafimda hiç öyle bildiğim yok ama bende onun yerine belediyenin kıyafet kumbaralarina atıyorum
0 oy
(178 puan) tarafından
Benim de öyle inanki hepsi genç kızlık kıyafetlerim asla eskimedi artık insanlar esimin bişey aldirmadigini düşünecek :D ne kadar al dese de evdekiler ilk günkü gibi olunca hiç alasim gelmiyor bu aralar biraz almaya başladım. Esarplarim bile ilk kapanınca aldıklarım :D
(727 puan) tarafından
Ay Evtt eşarplar :[[ Ipek eşarplar bide eskiden çiçek böcekli takardım şimdi sade veya geometrik desen :D
(178 puan) tarafından
En iyisi : D
0 oy
tarafından
Vala canım ne zaman isterse ne zaman ihtiyaç duyarsam alırım eskimesini beklemem

Ama genelde eskiyor zaten hahs
(727 puan) tarafından
Eskiyorsa sıkıntı yok beğendiğini al gitsin :D ama sorun hoc eskimeyip sürekli yeni kıyafet almakta
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Eskimiyor eskimez,sürekli yenisi alınıyorrrr ehehehehe
(727 puan) tarafından
Maalesef bi zaman sonra hepimizde  öyle oluyor galiba   ://
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Eskiden aldığım kıyafetlerim hala yeni gibi, yeni aldığım kıyafetlerim hemen eskiyor. Eskiden kıyafetler çok ucuzdu ama kalitesi iyidi. Şimdiki kıyafetler hem pahalı hem kalitesiz. Abartmıyorum 15 senelik kazaklarım bluzlarım duruyor. 
(727 puan) tarafından
Al benden de okdr şimdiki kıyafetlerde eski kalite yok ve herşey ateş pahası

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 833 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 378 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gökce kambur (264 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 351 göst.

410,030 soru