0 oy
1,076 göst.
Diğer kategorisinde (1,986 puan) tarafından

Vallahi sapıttılar. Adamlar ülke ekonomik krizde ülkemizi terk edin demişler gitmeyiz diye isyan başlatmışlar. Rezil olucaz ilerleyen yıllarda rezil!

image

21 Cevaplar

+8 oy
(1,986 puan) tarafından

En İyi Cevap
Valla isterseniz kapatın postu herkes her şeyi biliyor bu konuda herkes hemfikir siyasi bir şey yok.
tarafından
O polyanna kesilenler deprem bölgelerine gelsinler kendi vatandaşı ev bulamayıp sokakta yatıyor çocukları fare ısırıyor kalan evler bizim ülkemize yetmez miydi misliyle yeter ama sıra gelmiyor
(1,914 puan) tarafından
Hepsi aynı değil evet ama herkes ülkesinde mutlu mutlu yaşasın iyisinide kötüsünü de kadını da çocuğu da görmek istemiyorum ben Çanakkaleliyim 18 Mart 1915 senesinde liseler mezun veremedi onlar çocuk değil mi onlar da savaşmak zorunda mıydılar ben artık kadın çoluk çocuk diyip dursunlar denmesini de istemiyorum ya herkes vatanında ölecekse ölür fazla merhamet vatana ihanet benim eşimin Suriye'de ne işi var ya Türkiyemizin 81 ilinde görev alsın tamam ama Suriye'de ne işi var uyarı veren arkadaş kimse bunu da açıklasın
(2,147 puan) tarafından
Bacım ben senelerce Urfa'da kaldım. Adım attığın yer suriyeli. Oradaki halk bile o kadar bıkmış ki. Inan midem bulanırdı bazen
(1,986 puan) tarafından
Zoruma giden de bu işte. Bizim atalarımız çocuk kadın yaşlı demeden cephede savaştı kan döktü bu toprakları almak için. Şimdi savaştan korkan birkaç kılkuyruk gelmiş bizim kanla kazandığımız toprakta sefa sürüyor abi deli oluyorum delii
(2,147 puan) tarafından
Gitmezler gitmeyecekler de adım kadar eminim
-Reklam-
+10 oy
tarafından
Ay ama ne bıcım konustun dın kardeslerımız hakkında, savastan kactılar ya bızım basımıza gelseydı bık bık bık bık, o kadar nefret edıyorum ki bunlardan afgandan surıyelısınden hepsınden nefret edıyorum ya 
(1,986 puan) tarafından
Savaştan kaçılmaz eşşşek kadar adamlar kaçtılar. Çocuk kadın yaşlı demeden Çanakkalede savaştık biz. Bunlar bizim kardeşimiz falan değil.
tarafından
Bu çok dindar mümin kardeşlerimiz niçin büyük günahlardan birini işliyor çok Müslümanlarsa Allah'ın hoş kılmadigi şey savaştan kaçmaktır diye açık açık ayetler varken
(2,926 puan) tarafından
Ağzına sağlık kız konuş valla bu bahaneleri duymaktan bıktıkkk artık biran önce iyisiyle kötüsüyle biran önce ülkemizden defolup gitsinler ülkesine hainlik edip kaçıp gelmişler diğer ülkeleri karıştırıyorlar şimdi de
(1,056 puan) tarafından
++++++++++
+2 oy
tarafından
Allah başımıza adam edenlerle birlikte ülkemizden defolup gitmelerini nasip etsin inşallah amin 
tarafından
Daha da burası bizim toprağımız gitmeyiz diyen de çok gör bak işgal edecekler dokunulmazlıkları var çünkü ülkede yazık gerçekten
tarafından
Amin amin ama zor hepsine vatandaşlık vermiş bir milyon diyor ama yalan hadi bir milyon olsun kim ya onlar kim kim oluyorlar bizim ülkemize gelip bizim yöneticimizi seviyorlar cildirmamamk elde değil
tarafından
Hastaneler de doğan milyonlarca Suriyeli çocuğu saymıyorlar galiba  resmen bizim neslimizi tüketiyorlar
tarafından
Biz ülke kalabalık yasanmiycak hale geldiği için enflasyon yüksek olduğu için dışardaki insanların ne kadar çok tehlikeli olgunu bildiğimiz için çocuk getirmiyoruz korkuyoruz ama onlar resmen yılda iki tane doğuruyor valla erken doğumla 6 ayda bir pırtliyorlar
tarafından
Valla denecek çok şey varda işte …
+1 oy
(12,808 puan) tarafından
Reklam siyasi içerik vs. Biraz açın gözünüzü gerçekçi bakın. Eninde sonunda kim gelse ya da kim kalsa mülteci kabulü bugün yaşattığından çok daha fazla sorun yaşatacak bizlere. Mülteci alımı hayırlı bir şey olsa Avrupa ülkeleri parmak hesabı ile üç beş tane almazdı. Önce can arkadaşlar. Önce can. 
(1,986 puan) tarafından
Aynen öyle bizim şu gün olmuş hala çadırda kalan Türk vatandaşları dururken Suriyelilere ev tutup kira yardımı yapıyorlar. Hepsinin burnundan gelsin
(12,808 puan) tarafından
Ben duygularımı istediğim gibi yazamıyorum sen yazdım say canım
(1,986 puan) tarafından
Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz vallahi
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Yecüc mecüc mü bilmem ama çocuklar hariç başımıza bela ettiler bunları. Kim ne derse desin. Fazla merhamet vatana ihanettir. Bizim ülkemizde de böyle olacak diye korkuyorum. Dana kadar adamlar saçlar jöleli güneş gözlüklü gezip duruyorlar. Kadınlar desen aynı. Ülkesine acımayan, savunmayan benim ülkemi sever acır mı? Keşke bir mucize olsa da bir tanesi bile kalmasa.
(1,986 puan) tarafından
Senden benden kaygısızlar. Hastaneye gidiyoruz biz saatlerce sıra bekliyoruz tercüman geliyor Suriyeliler gelsin diyor önce onlar muayene oluyor sonra bizi alıyorlar tercüman gidecekmiş de vakit yokmuş. Cehennemin dibine gitsin demiyorlar önce vatandaşlarımız gelsin diye onlara öncelik veriyorlar
(2,147 puan) tarafından
Her ayın başında kuyruk oluyorlar atm önlerinde. Bedavadan para geliyor baldan tatlı tabii. Ben gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Ben üniversitede kredi aldım. Devlet benden bunu söke söke alıyor ama onlara bedavadan para yağdır her şeyden faydalansınlar ohh ne ala
(1,986 puan) tarafından
Eşim akşama kadar kan ter içinde çalışıyor biz ayın sonunu getiremiyoruz resmen. Fabrika bizim devlet kendi yerli üreticisine hammadde vermiyor dışardan alıyoruz dünya para çark dönsün diye uğraşıyoruz resmen. Başka zaman olsa adamın fabrikası var dersin ama vallahı gelen gidenin yerini doldurmuyor aydan aya erteliyoruz her şeyi. Bunlar da yata yata yiyor boğazlarında kalsın
(2,147 puan) tarafından
Bunları başımıza bu şekilde bela edenlerin de iki dünyada da elim yakasında olacak
(1,986 puan) tarafından
Hakkım sonuna kadar haram olsun küçük çocuklarım var nasıl bir gelecek bekliyor onları bilmiyorum hiç olumlu bir ilerleme görmüyorum
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Hahaha bide uyariii vermişler şaka gibii

Suriyeliler var galıbaa burdaaa
(1,986 puan) tarafından
Birinin kuyruğuna basmışım
0 oy
(4,162 puan) tarafından
Bu uyarı verenler Suriyeli insan aşıkları mı şimdi ??!
(1,986 puan) tarafından
Çok seviyor herhalde
(4,162 puan) tarafından
Galiba
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Malum partiler beğenmez bu içeriği:D
(1,986 puan) tarafından
Uyarı geldi cevaptan önce :D
(2,390 puan) tarafından
Çok seven evinde beslesin din kardeşini:D
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Allahım korusun kız içim karardı,bıktık bunlar gibi vatanı için savaşmayıp kaçanlardan
(1,986 puan) tarafından
Vatanları için savaşmazlar ama gitmemek için savaşı göze almışlar
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Yecuc mecuc çok daha farklı bir şey olarak ifade edikiyor ama ekmek yediğin bunca zaman sığınıp korundugun bir yere böyle bir adilik yapmak çok ayıp hiç hak etmemişler demek ki
(1,986 puan) tarafından
Kız biliyorum yecüc mecüc değil hani diyor ya yer yüzünde huzur kaçıracak bozgunculuk yapacak bir topluluk diye ona ithafen söyledim
0 oy
(2,852 puan) tarafından
İnşallah su seçimden snra ulkelerine yollarlar hep ezanlarda okunuyor cokkcaa aminnnn
0 oy
(7,597 puan) tarafından
1. Afgan 

2. Suriye nefret ediyorum onlardan insan değiller özellikle Afganlılar 10 yaşındaki çocuğa kadın gözüyle bakıyorlar ya iğreniyorum 
(253 puan) tarafından
Bende iğreniyorum hepsinden bunlar gitmez bizi kovarlar öyle yüzsüzlük ben daha önce hiç duymadığım hastalıkları bunlardan sonra duydum u yuzdur odur budur gerçekten ülkemizde rahat rahat yaşayamıyoruz hepsi ülkelerine gitsin kendi vatanını savunmayandan ne hayır bekleyip alırlar zaten
(7,597 puan) tarafından
Oy uğruna vatan elden gidiyor işte
0 oy
(9,586 puan) tarafından
Ah ahh keşke biran önce Türkiye'de den defolsalar nefret ediyorum onlardan nefret 
0 oy
(10,899 puan) tarafından
Kız Zahide anlamadım ne alaka yecuc mecucle bağlantı kuramadım anlatır mısın 
(1,986 puan) tarafından
Gerçekten öyle diye yazmadım onu hani diyor ya yer yüzünde huzur kaçıracak bozgunculuk yapacak bir topluluk diye ona ithafen söyledim
(10,899 puan) tarafından
Hee anladım kız bi ara da güneş batıdan doğacak dedilerdi hatırlarsın belki o zamanda bi yecuc mecuc kaldı demiştim şimdi o da çıktıysa yandık dedim valla bi korktum yani
0 oy
(929 puan) tarafından

Uyarı veren arkadaşin iç sesi ben suri esat bom bom Türkiye gozel şehirlere bombalar yağardı ger gece biz durmadan sevişirdik türküleri istemoruz gidin gidin muz ye muz güzel :ermm:

0 oy
(723 puan) tarafından
Dilim varmıyor ama Öldürsunler basımızın belalarını
0 oy
tarafından
Defolup ülkelerine gitsinler ne hakları var ya ne hakları dün haberlerde gencecik kızı sokak ortasında silahla vurup öldürmesine ne hakları var 
0 oy
tarafından
Suriyeliler hiçte savaştan kaçmış gibi değiller onların yaşadığı hayatı biz yaşamıyoruz Allah kahretsin bu def olup gitmediler

Gecen kendi memleketimizde bizi kovacaklardi gelip buraya konmuslar bı gitmek bilmiyorlar
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bir tanesi bizim burda sitede oturan 11 yaşındaki  kız çocuğuna zorla dokundu sarıldı pic  .kadınlar olarak baş kaldırdık ama sitenin güvenliği elinden kaçırdı adamı affet affet diyir birde. 
0 oy
tarafından
Beyin göçüde dahil Afgan Suriyeli banglades Hindistan Özbekistan Azerbaycan turkmenistan hiçbirini ülkemde istemiyorum herkes kendi ülkesinde yaşasın şartlarından imkanlarından memnun değillerse kiclarini kırıp oturup düzeltmek için cabalasinlar kadın cocukta dahil savaştan bile kaçan kimseyi ülkemde görmek istemiyorum çok seven bayilan din kardeşi adı altında acıyan onlarla birlikte defolup gitsin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
25 cevap 964 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,051 göst.
4 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Alyakus (2,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu

406,396 soru

12,185,887 cevap

36,689 kullanıcı

...