0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar kızım çekmeceden gögus pedimi alip makineye atmis bende farketmedim çalıştırdım içinde siyah kiyafetler vardi hep tüylenmiş 3 kere yikadim içine ıslak mendil dahil attım gene gitmemiş ne yapsam gider acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Tüy toplayıcı rulo al tek tek topla yapacak hicbir şey yok 
(35 puan) tarafından
İlk aklima o geldi canim o kadar çoktuki bide yandım ben yeni dogum yaptim uykusuzluk farketmemişim
-Reklam-
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Ayy kötü olmuş hiç bilmiyorum ama tüy toplayıcı rulolar var onlarla alınmaz mı acaba
(35 puan) tarafından
Valla yeni dogum yaptim canim rulo çok zorlayacak beni çünkü çamaşır çoktu
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Fon makinesi tut saç fırçası varsı varsa evde makineyle çırp
0 oy
tarafından
Kurusun sirkelersin gider belki kız 
(35 puan) tarafından
Kuruttum gene gitmedi ne lanet bişeymiş canım valla anlamadım
tarafından
Yaa tühh yazık olmuş ya
0 oy
(10,902 puan) tarafından
Kız su ****** kıllarını toplayan bisey varya o toplar onu yada kuruyunca silkele bişey olmaz korkma 
(35 puan) tarafından
Mecbur ruloyla toplayacagim canim ya derdim eksik olmuyor bebeler saolsun
(10,902 puan) tarafından
Aman hepimiz oyleyiz bacim çocuk olunca bitmiyo benimki yürümeye calsiyo bak şimdi yere bıraksam emekliyo duvar mi bulur sepha mi koltukmu ne denk getirirse tutunup kalkiyo adım atacak korkuyo dusuyo mama sandalyesine koysam arkasını dönüp sandalyesinde tutunuyo ayağa kalkmaya calisiyo bağlayınca bagiriyo örümceğe koyuyorum elindekini yere atıp eğilip yerden aliyo bi düşse tepesi üstü valla Allah seni inandirsin aferdesin wcye gitmeye korkuyorum örümceği banyoya götürüyorum içine oturtuyorum arkasını çeviriyorum karşısına çizgi film açıyorum bana bakmasın diye hemen işimi halledip çıkıyorum ellerimi yikayasiya ya yere eğilmiş oluyo ya klozete dokunuyo oluyo
tarafından
Ahh hanımlar benımkı de çok yaramaz her gun yeni bir sorun çıkartıyor çocuk büyütmek gerçekten çok zor ya
(10,902 puan) tarafından
Öyle valla bugün sağlık ocağına gitcektim kapıda üst komşuyla karşılaştım 3 4 yaş büyük benden 2 okul çağı kız çocuğu var konuşuyoruz seninki yine uyumadı gece falan dedi sesimizi duymuş bende sorma uyumadı diye konuşuyorum daha dur iyi günlerin bi okula başlasın o zaman gitcem seni dedi her dönem ayrı bi zorluk var demekki
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Koli bandıyla mı denesen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
15 cevap 792 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 438 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Oglumbirtanem (263 puan) tarafından soruldu

406,132 soru

12,176,118 cevap

36,654 kullanıcı

...