0 oy
132 göst.
Aile kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar hamile kalmadan önce dişlerimin hepsi sağlamdı ama hamile kalınca sağlam olan dişlerim hepsi içi boşaldı. Çok şiddetli bir ağrıları var 

Sizde de oldu mu ne gibi önlemler aldınız 

6 Cevaplar

+1 oy
(12,267 puan) tarafından
Evet ozellikle 2.den sonra. Şuan hepsi gidik dislerimin. Sanki sigara icenler olur ya deli gibi ust taraflarinda leke olur oyle lekeler oldu ve fircalamama ragmen yok cikmiyo. Kirilanlar agriyanlar. Komple bakima girmesi lazim. Dogumda anne yenileniyo diyolar ya bence tam tersi her dogumda anne daha çoj çokuyo bitiyo
(492 puan) tarafından
Ay benimkiler varya alttan kırılmışlar okadar pskiloljim bozuluyor ki anlatamam özele gitsem masrafın altindan kalkamam devlettede randevu zor buluyorum nasıl olacak bilmiyorum çok aşırı morelim bozuk ,biri diş dedim mi mahvoluyorum
-Reklam-
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Ahh olmaz mı ne çektim ağrısından 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Benimde maalesef 2 disimi kaybettim bosluklar dolu problem hamileleik sonrasi da devam etti.Kalsiyum eksikligindenmis maalesef
0 oy
(243 puan) tarafından
Oldu canim oldu resmen eridi dislerim dilgularim dustu kirildi yaptirdim sonra ustleri altlarla ugrasiyorum hala 
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Benimde öyle iki hamilelikte oldu şimdi çürük var nasıl çekcem onu düşünüyorum antibiyotik içtiğim halde ağrısı devam ediyo
0 oy
(4,645 puan) tarafından
Sürekli kusuyordum yemiyordum doktor kalsiyum yazmıştı dişlerin zarar görür hamilelikte kalsiyum eksikliği çok görülür diye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asabii (492 puan) tarafından soruldu

406,131 soru

12,176,118 cevap

36,654 kullanıcı

...