0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından
Onceden de denemistim 2.3 ay önce ama 7/8 defa pijamasina isemisti lazimliga hiç yapmasti geri pes etmiştim bu arada klozetten korkuyo .. Bugün kendi dedi cisim geldi diye hemen lazimliga gotrdm bekledim 5 dkka  isedi cok şükür bugün 3_4 defa lazimliga 4.5 defa yere, pijamasina  isedi ama yeni yeni hazır olduğunun farkına Vardm her çocuk bir degil Onuda biliyorum inşallah hemen ogrenir 

9 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
valla benimki 30aylik ozel egitime gidiyor daha bezi kesemem gec değil bence
(568 puan) tarafından
teşekkür ederim fikriniz icin
(1,061 puan) tarafından
Özel egitimde tanısı var mı camm bizde gidiyoruz tanı yok ama eğitim aliyor
(5,329 puan) tarafından
sturge weber epilepsi otizim spektrum bozukluk yurumede güçlük ne ararsan var :)
(1,061 puan) tarafından
Bizde sadeece göz teması kısıtlı canm komutta alıyor ama %100 diyemem bizde eğitime deavmeidyoruz konuşma hiç yok nerdeyse baba sadexe
-Reklam-
0 oy
(2,825 puan) tarafından
Allah kolaylık versin erken yada geç başlamışsın bir şekilde bu güne de gelmişsin.

Ben burda gördüğüm postlara göre 30 aydan sonraya kalan çocuklar zor öğreniyor 2 yaşından öncekiler de aylarca uğraşıyor.

Kızıma 26 aylıkken öğrettim oğluma da aynı şekilde düşünüyorum bakalım 
(568 puan) tarafından
Bence çocuk kendini belli ediyor zamanı gelince . bence bez birakma yasi 2 buçuk olmali 3u bulmamali diye düşünüyorum bizimkinin de/3 e girmesine az kaldı tbi kiș ayindan ötürü birazda bu kadar beklettim evim kışın cok isinmiyor yazin alev atıyor baktm havalar ısınmaya başladı başladm bnde hemen
0 oy
(419 puan) tarafından

Doktorum 24-48 ay arası uygun dedi bize benimki 35 aylık ben bile geç kaldığımı düşünüyorum başladık bizde bu ikinci gün sadece bir kere yaptı hep kaçırdı pijamaya :D sorun değil yeterki öğrensin elimden geleni yapıyorum biraz benimki hala istemiyor o konuda tembellik yapıyor gibi bir an önce öğretmemiz dileğiyle :)

(568 puan) tarafından
:) Sevndm benim gibi olanlara benimki hevesli masallah
0 oy
tarafından
Çocuklarımız aynı ayda doğmuş oğlum da 32 aylık geçen pstesi den itibaren başladık ilk bi kaç gün ful pijamasına işedi şuan söylüyor altına yapmıyor artık maşallah oğluma darısı size olsun inşallah tuvalet eğitimi bol sabır ve güler yüz ister anne hazırsa çocuk başarır şu 10 günde çok değişik bi kişiliğe büründüm:))
0 oy
(858 puan) tarafından
28 aylıkken başladık kızıma 4 günde öğrenmişti geç ya da erken fark etmez artık bu sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin inşallah bir an önce atlatırsıniz
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Tam 3 yaş başlanmalı cocuk için psikolojik açıdan benim kizim 30 aylik bende bikac ay sonra basliycam şuan hazir değil anlatıyorum istemiyor 
0 oy
(8,121 puan) tarafından
4 yaşa kadar gündüz 5 yaşa kadar da gece için geç olmuyor 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
33 aylık benim çocukta konuşmuyor ama.elimden tutup tuvalete götürüyor hadi tuvalge çiş yapcaz diyorum gidiyor oturyyor klozete aparat aldım ama coş yapmiyor bakalm kresede gidiyor napcaz bilmiyorum 
0 oy
(20,635 puan) tarafından
Oo maşallah ilk gün için çok iyi. Aynen devam edin. Yakında öğrenir inşallah. Ben de 30 aylıkken başladım. Gündüz tamamen öğrenmesi 3 haftayi falan buldu. Gece alt ıslatmalari 4.5 ay sürdü. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 618 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Dertli01 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 256 göst.
0 oy
8 cevap 258 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haticeeeeeee (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.

Kategoriler

1,436,329 soru

23,619,495 cevap

306,736 kullanıcı

...