0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

Kızlar hep kendimi okuyup yatıyorum ama burada okuduklarımızın yansıması olarak çok kötü rüyalar görüyorum uzun uzadıya sanki film seneryosu gibi.. Olağan şeyler ama niçin bu kadar etkileniyorum sizde de oluyor mu.. :) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bilmiyorum burayla alakali oldgunu hic dusunmedim ama cok falza ruya goruyorum mesela bu gece yengemle pirinc pilavi yaparken babam balkonda alci sova yapiyordu bi anda herseyden bunalmis hissettm odama kapandim snra arkadasimin evinde buldum kendimi arkadasimin halasi tavsan kesiyodu pisirmek icin ordan kacarken kucuk bi kopek takildi pesime zinciri kopmus ve kuduzmus biliyorum bunu ne alakaysa kaciyorum ama yetisiyo ve ayagimla tepiyorum yuvarlaniyo geri geliyo sempatik flan ama kuduz korkuyorum :D snra ayagimi isiriyo acimadi hic flan diyorum kopege snra kendimi haberlerde goruyorum kuduz kopek isirdi oldu flan diye adim geciyo alt yazida uyandigimda maldan halliceydim :D

tarafından
Aynen ya valla :)
(19 puan) tarafından
Canım valla sen kesin totişin açık yatmissin kiz bu ne flash tv gercek kesiti gibiydi :)) :))
tarafından
:D olabilir evim sicak aciyorum gece uzerimj
(19 puan) tarafından
Bir de yorumlarin hep dikkatimi cekiyor ya mantikli cevaplar veriyosun canim sevdim seni ben :))
tarafından
Ne guzel sevenim kadar sevmeyenim de var dogrular herkesin isine gelmeyebiliyo :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Banada oluyodu cnm ya.. burda hep acilmasi olanlari okudukca bi ara surekli ruyamda hastaneye yattigimi 2cm acilmam oldugunu dogumu bekledigimi goruyodum :) 

0 oy
(73 puan) tarafından

Canim o bende de var ya :)) esimden cok eminim o yuzden hic gordugum ruyalar yuzunden falan tartismadm ama gecen hafta ooo ne senaryolar ne senaryolar :)) esim alip baska kadini eve mi getirmiyo uyusturucumu icmiyo beni umursamayip bosamayami kalkmiyo ohh ohh neler neler :)) 

Gebeyiz hassasiz ondan oluyo okurken ben cok etkileniyorum kendimi yerine koyup napardim diye soruyorum sonra ruyamda daha beterini yasayip kalkiyorum :)) 

(73 puan) tarafından
Bi ara bebegini dogumdan sonra kaybeden biri vardi onu okudum o gece kabusum oldu evde banyoda dogurdugumu gordum mosmor oldugunu gordm erken dogumdu bebek cok kucukdu esime uzattim nefes almak icin cirpindi cirpindi bebegim sonra kesildi babasinin elinde falann.. Allah korusun ama cok kotu psikoloji.artik ben sadece okuyucu olarak okuyor ve geciyorum yoksa bitmez bu gebelik.
(64 puan) tarafından
Heh aynen bende de aynı durum empati yapıyorum.. Evliliğimde sıkıntı olmadığı halde sonra da kendi üzerimw görüyorum kabus oluyor bana resmen böyle hep atraksiyonlu, senin misal ne senaryolar ne seneryalor :D
(73 puan) tarafından
Aynen kuzum ama ben ogrendm artik uzaktan okumayi :) tavsiye ederim sanada :) bi haftadir kabus gormuyorum ya cok sukur.. bizde esimle tartismayiz bile dogru duzgun. Ne yapsa bilirim oda beni bilir zaten 5 yillik evliyiz artik oturmus bi duzenimiz var ama adami ne hallerde gordm ruyalarmda :)) Allah gostermesin ya
0 oy
tarafından

Tamamen bilinçaltı

Geçen gün yer altından çıkan vampir ordusunu öldürüyordum 

:)))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 172 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Birisidiye (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu

377,325 soru

11,291,854 cevap

34,710 kullanıcı

...