Kızlar hep kendimi okuyup yatıyorum ama burada okuduklarımızın yansıması olarak çok kötü rüyalar görüyorum uzun uzadıya sanki film seneryosu gibi.. Olağan şeyler ama niçin bu kadar etkileniyorum sizde de oluyor mu.. :)
Bilmiyorum burayla alakali oldgunu hic dusunmedim ama cok falza ruya goruyorum mesela bu gece yengemle pirinc pilavi yaparken babam balkonda alci sova yapiyordu bi anda herseyden bunalmis hissettm odama kapandim snra arkadasimin evinde buldum kendimi arkadasimin halasi tavsan kesiyodu pisirmek icin ordan kacarken kucuk bi kopek takildi pesime zinciri kopmus ve kuduzmus biliyorum bunu ne alakaysa kaciyorum ama yetisiyo ve ayagimla tepiyorum yuvarlaniyo geri geliyo sempatik flan ama kuduz korkuyorum :D snra ayagimi isiriyo acimadi hic flan diyorum kopege snra kendimi haberlerde goruyorum kuduz kopek isirdi oldu flan diye adim geciyo alt yazida uyandigimda maldan halliceydim :D
Banada oluyodu cnm ya.. burda hep acilmasi olanlari okudukca bi ara surekli ruyamda hastaneye yattigimi 2cm acilmam oldugunu dogumu bekledigimi goruyodum :)
Canim o bende de var ya :)) esimden cok eminim o yuzden hic gordugum ruyalar yuzunden falan tartismadm ama gecen hafta ooo ne senaryolar ne senaryolar :)) esim alip baska kadini eve mi getirmiyo uyusturucumu icmiyo beni umursamayip bosamayami kalkmiyo ohh ohh neler neler :))
Gebeyiz hassasiz ondan oluyo okurken ben cok etkileniyorum kendimi yerine koyup napardim diye soruyorum sonra ruyamda daha beterini yasayip kalkiyorum :))
Tamamen bilinçaltı
Geçen gün yer altından çıkan vampir ordusunu öldürüyordum
:)))
401,984 soru
12,034,170 cevap
36,262 kullanıcı