qizlarrr nasilsiniz ?oncelikle nasil olmus ben yaptim baya vaktimi aldi ve evde olan seylerle yaptim kizim icin saglikla grlsin insAllah ellerimle butun hazirliklarini tamamladim cok sükür☺️
.arkadasim bunlari yapib satir .ona yolladim bak nasil olmus diye hayrli olsun filan demek yerine ehhh biseyler etmeye calismissin işte dedi bi hayrli olsun ellerine sagliq bile demedi ve surat etdi bana ona parayla yaptirmadigim icin
cok sinirlendim darildim baska cikolatalar ve bir aksesuarda f vardi ona yaptiracaktim parasiyla tabi acaba vazmi gecsem ?kalbim cok kirildi
Bundan omcede ortak arkadasimiz baska sehirde bu ise baslamis diye omun dedikodusunu yapmisti bana bende gordu oda basladi diye bende herkes yapa bilir sana ozel is degilki demistim diger arkadasimi savunmusdum simdi benimde bu ise basliyacagmi sandi her halde .ben sadece bebegim icin hazrladim baskada yapmam sjsj hediye olarak birine yapa bilirim begrnirsr ama kucuk bebrgim olacak yakinda vaktim olmazki bunlarla ugrasip satmaya
Ayrica yapib satsam ne olarki ben bildigim birseyi baskasiyla paylasirim oda ogrensin faydam dokunsun diye bilmiyorum....
bende elimde daha guzel aksesuarlar olsa daha guzrl yapardim ama hem elimde olamlar buydu hemde elimden gelen bu.