Kızlar Biraz Uzun Olacak
Eşimle 7 senedir evliyiz İki kızımız Var biri 3 diğeri 1 yaşında 1 yaşında olan kızıma Hamile kalmadan önce Eşim Bu pis illete Metamfetamine Bulaştı yani yaklasik 2 senedir Kullanıyor Ve bı hafta bırakıyorsa İse giderken haftasonu İzinliyken Gene gidip içiyor 3 4 gün bagzen bir hafta Eve gelmiyor doğum yaptığım zamanlar da hadi dedim gidecek doğru düzgün yerim yok param yok diye katlandim bı küs bı barış bu zamana kadar geldik evden kovdu iki çoğumla aylarca kayınvalidem kayinpederim baktı bize onlarda Kaldık Evimi düzenimi onun yüzünden bozdum tüm eşyalarımı satmak zorunda kaldım hepsi yanmıştı eve girenin çıkanın haddi hesabı yoktu bı ara hastaneye yatırdık tedavi olucam dedi inandık 3 gün dayanamadı çıktı ev tuttuk kayınvalidemlere yakın bir iki ay iyiydi ramazan da orucunu tuttu aksatmadan ki bu illete baslamadan önce zaten namazını kılar orucu hiç bırakmazdı Ve 4 gündür gene yok büyük ihtimalle takılıyor ve ben o kadar çok yoruldum ki artık kurtulmak istiyorum yada onu bu illetten kurtarmak istiyorum ama bir iki gün iyiyse diğer günler gene aynı nabicagimizi şaşırdık artık aileside yoruldu bıktı iki gündür ise gitmiyor doğru düzgün eve bakmiyor bunu kullanan varmı eşi var ise naptiniz nasıl yol izlediniz merak ediyorum ben yarın muhtemelen bosanma davasi açmaya gidicem çekilecek gibi değil rabbim kimseye vermesin çok zor