İlk cevap benden gelsin asla ayni eşi secmezdim çünkü bosaniyorum. Herseyin en sadesini seçerdim hatta sadece bir sahilde guzel.bir nikahla evlenirdim.
Eşimi değiştirmem dügünümü de eşimin isteği ile köy dügünü yaptım dügün yaptım diye bir artı da olmadı yapmasam eksi de olmaz dügün benim için olmazsa olmaz degil o telaşa da hiç girmedim o zamanlar 38 beden olduğum için aklımdaki gelinliği gördüm tek denemede fiyatı da uygundu hiç uğraşmadan hemen seçmiştim gelip geçici dügün işleri aklım hala aynı eksisiyle uzun lafım kısası
Düğünümden de eşimden de çok memnunum çok şükür şuan liseli aşıklar gibi zilin çalmasını bekliyorum
Rabbime şükürler olsun o kadar anlayışlı sevgi dolu merhametli bi eş nasip etti ki Allah cennettede beraber olmayı nasip etsin bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim düğünümüz güzel bi mekanda çok güzel şekilde ilerledi yine aynı yerde aynı düğünü yapardım ama ben sade bi nikahla bile evlenmeyi isterdim kına düğün olmasada olurmuş yani. eşyadır düğündür odur budur geçici şeyler ben yanımda kalana bakıyorum ve hep şükrediyorum bide prenses bekliyoruz şimdi)Allah herkese kendi kalbinin denginde eş nasip etsin.içimdekileri dökmek için bu postumu bekliyormuşum napıyomuşum ben ya
Ben düğün istememistim mevkutlu yapalım demiştim ama eşim düğün seviyor diye düğün yapmıştık. Şimdiki aklım olsa yine eşimle evlenirdim ve düğünüm çok çok güzel olmuştu zaten daha güzeli nasıl olur bilemedim şimdi
ayni es ayni dugun ama farjli es ailesi olsun isterdim
Tekrar dünyaya gelsem yine kocamı seçerdim çok seviyorum beee, kocam da kocam
Bana kalsa sadece nikah ama bizde düğünü aileler yapar gelin damat için değil de daha çok anne baba için yapılır eş dost duysun bilsin diye ve hiç değişmez gelenekler var gene aynısı olurdu evleniyor olsaydım
411,132 soru
12,375,214 cevap
42,771 kullanıcı