Yoruldum artik yoruldumm. Ilgisizlikten deger verpte karslgni gorememektn yoruldum. Evlilikmi ? 1.5 senelik evlym 1 kizm var ama sorsanz evliligi tattnmi yemin ederim yok. Zerresni anlamdm evliligin. Bilirsnz kaynnamla oturyorum ben. Bugun esim isten geldi aramz biraz limoni bnde saka yaptm ona oda diyo saka kaldrcak halde deglm basim agryo bnde ddim basin nezaman agrimadiki oda senin suratini gorunce basim agryo dedi sonrabende dedim ozamn gorme bidahada basin agrmasin oda babann evine git ozaman dedi. Herneyse esim hic ilgilenmyo evin icin de benle tamam kaynanamlar var ama insan esiyle hicmi ilgilenmeez ya varsa yoksa kaynanam benim ki cok duskundur annesine hep annesinin yanina uzanr sohbet eder varligim yoklugum belli degl cok kotuym kizlar ya hayatimi ziyan ettim bu adamla napicam ben boyle ?
Şuan seni çok iyi anliyorum. Bnde 2.5 yillik evliyim. Köprüyü gecene kadr iyiydi şimdi öyle degil. Dün soylemesi ayip dolma yaptm pişmemiş diye sana sinrlendim nie pisiremedin dedi Bu erkkler bu dunyaya yiyip içip sicalim diye gelmişler baska bi b.ka yaramiolar. Geldiginden beri konsmuo benimle .. Allaha havale et canim ben hep öyle yapiyorum. Sabır sabır...
Bunlar bir bitmedi haaa artık sinirlerim tavaANnn yaptı
Evlenmeden önce konuşman gerekirdi ayrı oturma konusunda tamamm sen insanlık etmişsin kabul etmişsinde onlar bunu yanlış algılamış ne yazıkki geçmiş olsun ne diyim çok kırıcı bir durum annesi demeliki oğlum karınla ilgilen biraz seni özlüyo sohbet et falan der ne bilim yazık etmişsin kendine galiba en iyisi benim kaynana bakımından :)
1,488,287 soru
24,327,909 cevap
345,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın