0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (8,344 puan) tarafından

O kadar zoruma gidiyor ki bu durum anneligimi sorguluyorum deli gibi kızım 6 ay 1haftalik 2.ayından beri gündüzleri asla uyumuyor uyusa da çok nadir uyurdu şu 1 haftadır ne gece var ne gündüz o kadar uğraşıyorum çabalıyorum bir düzen olusturamadim ben mi anneliği beceremiyorum sorun bende mi ağlayarak yazıyorum çocuğuma iyi bir anne olamadım elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama yine yok yine yok 4aylik olsun düzelir 5 aylik olsun düzelir 6 aylik olsun düzelir hep böyle böyle avuttum kendimi ama hersey daha da kötü oluyor lütfen bana dua edin :'(

14 Cevaplar

0 oy
(8,344 puan) tarafından

En İyi Cevap
Birde sürekli memede asla memeyi soyup bırakmaz zorla biraktiriyorum bu durum normal mi 
(418 puan) tarafından
Canım doktorum demişti bazı bebekler uykuyu sevmez ne yaparsan yap uyumaz gerçekten de bazı çocukların gecesi gündüzü yok iki saat uyur sanki günlerce uyumuş enerjisi olur bu seninle ilgili değil yani

Birde memeden ayrılmıyorsa belki doymuyordur anneler bilir sürekli emiyor mu yoksa seni yalancı meme olarak mı kullanıyor eğer öyleyse buna izin verme baktın doydu çıkar ağzından varsa emzigini ver yoksada unutturmaya çalış vallahi büyüdükçe sana eziyet olur
(8,344 puan) tarafından
Emzik tutmuyor canım doyuyor ki fazlasını kusuyor doğdu doğalı memeci asla bırakayım demez kilosu da fazla bu sebepten
-Reklam-
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Bu senin anneliğinle ilgili bı durum değil canım eminim elinden geleni yapıyorsun , benim kızım kadar inan kimse cektirmemistir 14 ay illalah ettim , şükür bende bunu yazabiliyorum geçti:)) inşallah birgün sende geçti diyeceksin 
(8,344 puan) tarafından
İnşallah canım İnşallah
0 oy
(188 puan) tarafından
Canım senlik Bi durum yok uyumayan çocuk uyumuyor valla. Benimkinin uyku düzeni vardı ama ben oluşturmadım o kendi yaptı ben sadece korudum ama şu son 2 aydır yine allak bullak benlik birşey yok kendi yaptığı gibi kendi de bozdu o yüzden kendini sorgulama hiç sabret geçecek bu günler bebeğinle güzel zaman geçirmeye bak canım 
(8,344 puan) tarafından
Seviyorum oynuyorum gezdiriyorum mutlu bir bebek aslında ama uyku yok erken doğurdum gelişimini etkiler uykusuzluk diye çok korkuyorum
(188 puan) tarafından
Ya uyku önemli canım duş rutini yapsan bi onu dene
(8,344 puan) tarafından
Duş hergun bazen günde 2 defa yapıyor aynı saatlerde
(188 puan) tarafından
Anladım canım seninki sıkıntılı biraz o zaman. İnşallah düzelir zmaanla
0 oy
(1,443 puan) tarafından

Ben ha bu gün ha yarın derken bır yılı devirdim gram duzelmedi:angel:

(8,344 puan) tarafından
Senin nasıl canım uyku düzeni
(1,443 puan) tarafından
Gunduz zorla iki defa uyutmaya çalışıyorum uykusu 20 dk en fazla bazen arkamı döndüğümde uyanır gece de aynı yarım saate bı uyanir uykuya tekrar geçmesi bı saat , gene yarım saat sonra uyanıyor tekrer bı saat uyutmaya çalışıyorum gece 12de uyur oda zorla sabah 6da ayaktayız ve o 6 saate 21884575 kere uyanır yani kısacası asla uykuya dalmiyor kilimiz kipirdasa hop ayakta
(8,344 puan) tarafından
Niye boyleler ya
0 oy
(6,180 puan) tarafından
Bende ağlıyorum şuan 4 aylik bugün bunaldım biraz gündüzleri uyumaz oldu . İşler kaldı hep . Yemek yemeye kalksam boğazıma diziliyor. Biliyorum bugünler geçecek ama bende eski psikoloji kalacakmı 
(8,344 puan) tarafından
Benim 4aydir herseyim yarım işte yemekler ev işleri nefesi almak istiyorum biraz 24 saat yapışık ikizler gibiyiz
(6,180 puan) tarafından
En azından gece uyumak istiyorum. Gündüz idare ediyoruz da .
(8,344 puan) tarafından
Benim şuan ıkiside yok
(6,180 puan) tarafından
Allah sabır versin
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Benle aynı sorunları yaşayan insanların olduğunu bilmek bile iyi geldi yalnız değilmişim şükür 
(2,121 puan) tarafından
Kız yanlız olur musun hiç hangisi kolay büyüyor:) ama bazılarımızki de zirve de hani bende onlardan biriydim şu an yaşasam yine ağlarım herhalde:))
(8,344 puan) tarafından
Korkuyorum sinirleniyorum bağırıyorum ben böyle bir anne olmak istemiyorum
(2,121 puan) tarafından
Seni çok çok iyi anlıyorum
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Geçiyor bu günler benm kızım hem erken doğdu hem kolikti ne gecm vardı ne gündüzüm üstüne kaynanamın laflariyla ifitrasiyla.ugrasiyordum herkes üstüme geliyordu ben sabrettim kızım hastanelik oldu sonra diş sorunu derken çok çektim çoğu günüm hastaneydi ama elhamdülillah çok şükür geçti sadece sabretmen gerek çocuk büyütmek kolay değil heleki bu devirdeki çocuklar Allah yardımcın olsun 
(8,344 puan) tarafından
Benimde 8 aylık doğdu kolik aynı yollardan geçtim
(1,811 puan) tarafından
Sabret Allah büyüktür geçiyor ama insan yoruluyor tabi konusunca anne diyince gülünce güzel bir söz söyleyince koşunca insan unutuyor o acılı günleri
(8,344 puan) tarafından
Haklısın bir gülüşü bile yetiyor ama herşey üst üste olunca bunaldım stresten erken doğurdum ikizdi birini kaybettim yalnız başıma gurbet elde çocukla kaldım bir başıma şimdi ailemin yanındayım şükür nefes aldım ama yine uykusuzluk belası gitmedi geceyi de bıraktı
0 oy
(119 puan) tarafından
2.yastan sonra feraha eriyor merak etme sen ikinci çocuk dusunuyormusun
(8,344 puan) tarafından
Düşünemiyorum bu şartlarda
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Hamileyken içimde uyumayan bir oğlum vardı doğdu uykusuz 15 aylık oldu uykusuz yapacak bir şey yok sağlikli olsunlarda önemli olan o senin anneliğinde sorun yok o yüzden boşuna kendine yüklenme bu şekilde bir çok bebek var yeni nesil zamane bebeği bunlar değişik huyları var 
(8,344 puan) tarafından
Öyle mi dersin uyku eğitimi düşündüm ama kıyamam  aglatamam
(2,362 puan) tarafından
Düşündüyse dene istersen benim oğlum memeye çok düşkün sadece memede uyumak ve benim yanımda yatmak istiyor yatağına koyunca kalkıp geliyor ağlıyor birine sordum memeyi kesmen lazım dedi ben çok sabırlı bir insan değilim ağlar meme ister geri veririm
0 oy
tarafından
Aşkım saçmalama. Sen iyi bir annesin. Normal uyumamasi gündüz. Benim kızımda düzeltilmiş 6 aylık. Normalde gece uyurdu iki gündür asla uyumuyor gece. Bence dis çıkaracak. Senin bebeginde muhtemelen dis çıkaracak. Üzme kendini sen çok değerlisin 
(8,344 puan) tarafından
Benim ki de düzeltilmiş 4.5 aylık canım 1.5 ay erken geldi
tarafından
Maşallah canım damakları kaşınıyor galiba geçer bu günler merak etme
(8,344 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(1,913 puan) tarafından
Kızım 2 aylık küçücük bebekti 7-8 saat uyanık kalırdı. Şimdi 25 aylık gündüz uykusunu bıraktı erkenden. 
(8,344 puan) tarafından
Benim ki 2ayindan beri bıraktı canım
0 oy
tarafından
Çocuk büyütmek kolay olsaydı cennet annelern ayakları altında olmazdı 
(8,344 puan) tarafından
Ben kolay mı dedim Allah aşkına endişeleniyorum çocuğum için bu durumun normal olmadığını düşünüyorum..
tarafından
Ben kötü birşey demedim sakin ol etrafındaki insanlar için kurdum bu cümleyi annelik çok kutsal sen onları dinleyerek hayatı kendine zehir etme kolik bir bebekle tam 4 ay sıfır uykukla durduk bende annemde asla uyumazdi ağlamaktan helak olurdu o ağlardı ben ağlardım herşeyi zamana bırak aslaaa başka çocuklarla kendi çocuğunu kıyaslama her bebek kendine her anne kendine özeldir unutma
(8,344 puan) tarafından
Bende erken doğurdum 10 günlükken kolik dediler 2.5 aylık olana kadar ağladı sonra uyku tamamen gitti şimdi de gece gündüz gidince ister istemez endişe ediyorum gelişimi etkilenir diye ne bilim işte annelik zor kusura bakma gerginim
tarafından
Hiç sorun değil anlayabiliyorum seni sen biraz kendine hakim olman lazım senin gerginlik de bebeğe geçiyor evet çok zor ama çok güzel biraz sabır sadece
(8,344 puan) tarafından
Haklısın canım sabır ben çok tezcanliyim
0 oy
(7,476 puan) tarafından
Uykusuzluktan sinir krizi geçirdiğimi bilirim eşim bir gün bile kalmadı en kötüsü de buydu ama geçiyor canım sabırlı ol benim gibi bırakma kendini sonra pişmanlıklar oluyor. Bazı bebekler zordur bazıları da uyur. Arkadaşımın çocuğu da seninkiyle aynı aydalar hiç zorluğu yokmuş uykusu çok iyiymiş. 
(8,344 puan) tarafından
Maşallah maşallah inşallah hıç bozulmaz
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Ben kızımı memeden kesince gördüm uyku yüzünü. Ondan önce asla ama asla 2 saat kesintisiz uyuduğum olmadı. 20 aylıktı kestim o zaman dünya varmış dedim. 
(8,344 puan) tarafından
Benim ki memeyede çok düşkün asla bırakayım demez biraktirmasam saatlerce emer
(2,945 puan) tarafından
Benim kızım memede uyuyordu. Ağzından çıktığı an uyanıyordu. O bıraktıysa her cocuk bırakır.

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,250 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 332 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 924 göst.
18 Ocak 2021 Aile kategorisinde Elifhanim01 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 618 göst.