Selam kızlar geçmiş zaman Bi post açmıştım kayinvaldemdwn eşim 22 Bi değerinde Bi bilezik aldı diye eşim borçlarını kapatmak için aldı ve elim bollasinca oducem dedi bu borç para durumun da hiç yanlarında olmadım ikisi konuştular anlaştılar neyse buraya kadar hersey normal Bi kaç gün önce kayinvalidem geldi verdiği bileziği yüze vurur gibi eşime biseyler söyledi falan oda geldi geçti
Neyse benim asıl sorunum şu kayinvalidem benden devamlı arayıp para istiyo ve inanın verdiğim parayı eşimin bana harçlık olarak verdiklerinden kendimden feragat ederek verdim bu zamana kadar borç olarak aldığını soyluyo ama asla vermiyo bende isteyemiyom
Bu sabah yine aradı oğluma Bi terlik görmüş onu alıyım mı diye sordu bende dedim ki anne pazara çıkacak param yok diyon bırak bosver terliği kendi alçak sandım sonra dedi ki benim de hiç domatesin falan kalmamıştı pazara incektim 3 5 kuruş verirsen alıyım dedi bende benim param olsa gider ben alırım terlik daha maaş yatmadı dedim he tamam dedi kapadı telefonu
Şimdi biz ondan altın aldık diye biz borçluyuz diye istiyo anlıyorum ama eşim onu gramı gramina geri alınca benim verdiğim paralarda gidecek kendimi gerçekten ***** gibi hissediyorum