Tabi ayrıl imkanın varsa kndi evin gibisi var mı
Hem rahat edemezsin hmde onca kişinin yemegi bulaşıgı düşünemedim bile. Valla bayramlarda bile bn kndi evimin rahatını özlüyorum o kadar diyim
Peki canım böyle önce geçer mi aynı evin içinde ev ev üstüne olmaz diye bir söz var ve çok doğru ben aynı apartmanda oturuyorum eltim ve kaynanam ile tahammül edemiyorum evim ayrı barkım ayrı olmasına rağmen bence ayrı eve çık inan ki şuan ki halinden daha mutlu olursun yeri gelir yiyecek yemek olmaz ama ertesi gün elbet olur ordaki insanların durdırını çekmektense böylesi hayat daha iyi insan kendi evinde el el üstünde oturur mu hiç kendin koltukta rahat rahat yattın mı ya da evde istediğin gibi pijama ile gezdin mi mesela ben evimde koltukta kendimi ayıra ayıra yatmaya bayılırım şortla sütyensiz gezmeye de kendi evin olunca çok daha rahatsin emin ol ki Evet bütün yük sana binecek ama kendi eşin ile yediklerini ya da pisliğini toplayacaksın milletinkini değil eltın ikizinmiş ama insan yeri geliyor kendi kardeşi ile anlaşamıyor bazen kaldı ki diğerleri ile ömür geçmez inceldiği yerden kopar
Kesinlikle ayrı ev
Bide eltin ikizin
Kayında eşinin ikizi değilmi
Karıştırmıyor dimi sizi
1,488,911 soru
24,337,004 cevap
345,895 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın