Kizlar evde 8 kişiyiz .ben eşim bebeğim kaynanam kayinpederim kaynım eltim görümcem ..tmm kalabalık bazen iyi bazen kötü oluyor..genelde hepsi iyi insanlar ama bazen olmuyor.. eltim bnm ikizim bu arada.. mesela evde yemek olsun kahvaltı olsun hep kardeşimle bnm üstümde gelinizya.. sürekli bizden bekleniyor misafir geliyor hizmet bizden ..görümcem arada nadir evi temizler ne yemek yapar ne sofra kaldırır ..ne çamaşırı bitiyo ne bulaşığı.. kaç kişinin kıyafeti iç çamaşırı aynı makinada yıkanıyor ..7 kişi aynı banyoyu kullanıyor ..titiz değilim ama olmuyor ..bnmde kendime özgü kuralların var mesela Sarelle bal krem peynir gibi şeyleri masada catallayip ağzına koyup tekrar batıriyolar ben iğreniyorum ekmeğe sur niye ağzına sokuyon çoğu şeyi yiyemiyorum..kayinpederim sürekli hizmet bekler çayı isteği bitmez ama kızından istemez bizden ister ..görümcem yok bura niye kirli şura niye böyle der niye bu kdr çamaşır birikiyor der ..herkes bı ağız kendi evin degilya ..eşim eve 7 bin veriyor hala kayinpederim bnle ikizimde tuvalet kağıdı ve sıvı sabuna takar çok harciyomusuz bu niye bitiyo su niye bitiyor kelimeleri bitmez ..kenara parada atamiyoz gider çok diyolar.. hulâsa kendime pek güvenemiyorum acaba ayrı evi yapabilirmiyim gecinebilirmiyiz çünkü ayrı evde bütün işler bnm olucak ama bu kdrda yüküm olmucak ayrı evde cnm sıkılır mi acaba eşimde anlayışlı biri sizce napim ..