0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Gerçekten çok yoruldum bu konuda. Bir türlü oturtamıyorum. Gündüz ya 3 ya 2 uyku yapıyor. 8 buçuk aylık. 3. Uykuyu 4-5 arası yaptırıyorum son zamanlarda. Akşam erken uyusun diye. Ama bu sefer de sabah 4-5 gibi kalkıyor. 3 saatte bir uyumak istiyor neredeyse. Önceden 7-8 gibi uyurdu yarım saat. sonra 11de yatırırdım sabaha kadar uyurdu. Şu an öyle değil. 7-8 gibi yine uyutuyorum bu sefer uyanmıyor daha ya gece uyanıyor ya da sabaha karşı. Kafayı yemek üzereyim. Kaç gündür uykusuzum ya. Mesela bu gece de çok ağladı uykusu var diye. Dayanamadım uyuttum. 9 gibi. Demin uyandırdım gece uyusun diye. Sürekli böyle mi olacak ya 

4 Cevaplar

+1 oy
(687 puan) tarafından
Gündüz 3. Uykuyu yaptırmasanız çok mu huysuz oluyor , 3 bence fazla gibi ayına göre 
(983 puan) tarafından
Hem de aşırı huysuz oluyor. Zaten her zaman yapmıyor eğer sabah aşırı erken uyandıysa yapar
(687 puan) tarafından
Odanıza karanlık yapacak perde mi alsanız hava erken aydınlanıyor artık ondan da erken uyanır bebiş. Oğlum hep 9 da yatar 8 de kalkardı (gece 8 10 kere emmeye kalkıyor tabi ama emip uyuyor) hava erken aydınlandığından beri 6.30 da kalkar oldu bende perdeyi bi deneyeceğim. Hep aynı saatlerde uyutmaya çalışın biliyorum zor ama 3. Uykuyu yaptırmamaya çalışın
-Reklam-
0 oy
(13,521 puan) tarafından
1 yaşına girmek üzere kızım bizim de aynı 3 uyku yapacak illa yoksa gece uyanıyor 1 saat avutuyorum 3 uyku yapmaz da erken yatarsa sabah da geç kalkmaz halbuki 7 de ayakta
0 oy
(7,635 puan) tarafından
Benim bebeğimde aynı 11 aylık uyku düzeni çok bozuk hele 9 ve 10 ayda tavan yapmıştı yarım saatte bir uyanıyordu şimdi yine 2 saat falan uyuyor gece şimdi önceden 7 buçukta uyanrdi artık sabah 6 da uyanıyor. Geçte yatırdım aynı erkende yatırdım aynı.
0 oy
(419 puan) tarafından

Canım akşam üstü 4-5 çok geç hele ki 9 civarı yattiysa sabah erken kalkması muhtemel zaten. Yavaş yavaş 2 uykuya geçiş yapmalısın bence. Çocuktan çocuğa fark var tabiki benimki o aylarda 2 uyku uyurdu. Birde uykusunu bölmeni tavsiye etmem düzeni oturtamazsın. Biraz sabırla üstesinden gelirsin benimki 3 yaşında inanır mısın gece 2 kere kalkıyor sabah 6 buçukta ayakta gündüz uykusu da yok düşün yani. Zamanla geçecek :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 433 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.

407,225 soru