Hanımlar daha öncede ailevi problemleri anlatan bir yazım olmuştu, bu sefer sorum farklı olacak, eşimle 9 aydır evliyiz ve nişanlılık sürecinden beri eşimin ailesi soğuk ilgisiz ve yönetmek isteyen tipler, hiçbir şekilde destek olunmadı ve herşeye karışmak istediler, bizde izin vermeyip herşeyi kendimiz yaptık ve bunlar içlerinde birikmiş evlendikten sonra asıl yüzlerini gördüm, anneme babama bile dil uzattılar iftira attılar kendi oğullarına bile saygı duymuyorlar beni saymıyorlar benim bir saygısızlığım olmadığı halde, onların istediklerini yapmadığımız için kinlenmişler resmen ve 1yıl kadardır konuşmuyoruz görüşmüyoruz ve hala kendilerini haklı zannediyorlar, gönül alma yok anca kalp kırıyorlar, çok detay var yüzeysel anlatıyorum, ve bu durum bizim evliliğimizi etkiledi, kafamız dalgın, bu sorunları düşüne düşüne hasta oluyoruz halbuki çok mutlu olacaz diye evlenmiştik eşim çok üzülüyor, her zaman haklının yanında olan bir adam ve beni savundu ailesine karşı, ailesini ne kadar özlese de haksızlık gördüğünde susamıyor ama şu an ki duruma çok üzülüyor hatalarını anlamadıkları için, siz bu durumda olsanız ne yapardınız içinden çıkılmaz hal aldı çünkü
Şimdi de hiçbir şey olmamış gibi oğullarını arıyorlar konuşmaya çalışıyorlar o kadar hatalarına rağmen bir pişmanlık ya da utanma duygusu yok, geçen gün bayramda da gitmedim, eşim gitti 10 dakika bile oturmamış Allah rızası için gitti istemeyerek, orda da beni sormuşlar yok mu diye, eşim de o kadar yaşanılana rağmen nasıl gelmesini bekliyosunuz demiş cevap vermemişler ve hala yalandan başımın üstünde yeri var lafını ağzına takınmış, numaramı silsin falan da diyordu ve kendi akrabalarına bizi ve anne babamı kötü olarak anlatmış duydum. İşin garibi de eşimin ailesinden bir kişi bile bu işin aslı ne diye bizden dinlemediler ve annelerini dinleyip ona hak veriyorlar.