0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kizlar eşinin annesi aklında sorunları vardı hastaydı eltimle 15 sene gecirmis hiç birsey dememiş etmemiş ne yemekleri yapmış kendi kendine geçinmiş kaynanam öldümüş sonra ben evlendim kadın benle 1 sene içinde kavga etti eşimin abisi benim eşim annemle geçindi senle geçinemiyor dedi bende hasta biriyle geçinmek kolay akıllı biriyle geçinmek zor dedi sizce hangisi kolay hangisi zor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akıllı ile bile geçinmek çok zor iken hasta biriyle aynı yolda bile yürünülmez 
(1,541 puan) tarafından
Hasta dediğim zararsiz dovmezmis ama kadın akıllı beni dövdu
tarafından
Eltimi de öldürmüş yanlış okumadiysam
(1,541 puan) tarafından
Kaynanam ölmüş 5 sene sonra ben evlendim
tarafından
Valla birşey anlamadım tekrar okuyim bakalim
-Reklam-
0 oy
(20,575 puan) tarafından
Afedersin ama onu istediği gibi kullanmış o yüzden iyi geçirmiş anladığım kadarıyla. Ayrıca eltinle geçinmek zorunda değilsin ki mesafe mesafe mesafe 
(1,541 puan) tarafından
Ben hep mesafe koydum aşağıda babam ve kaynimda yaşıyor 2 erkek onlara mesafe koydum çünkü evde bayan yok müsait olmaz falan diye böyle düşünmem bile yanlis oldu
(20,575 puan) tarafından
İnsanların ne düşündüğünü umursama rahat edersin. Ben şu eltileri zorla bir arada tutma anlaşmaya zorlama olayını da hiç anlamıyorum. Evlenince eşimizle aile onun ailesi ile akraba oluyoruz ama sanki onun ailesi ilede aile olmuşuz gibi bir baskıya maruz kalıyoruz ben buna sinir oluyorum
(1,541 puan) tarafından
Ya üzerine mesafe olmayan şeylere karıştı birsey demedim hep görmezden geldim kötü olan ben oldum şimdi hep lafimi veriyorum aile apartmanında birde ama beni kırılan üzülen o laf versin karışsın birsey yok

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 643 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 938 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,575 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,262 soru

23,731,281 cevap

313,527 kullanıcı

...