0 oy
1,065 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,545 puan) tarafından
Ne alaka ya niye benim de evimmiş. Benim evim değil. Ben orayi benimseyemem.  Erkekler bazen ne kadar saçma konuşuyor 

42 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Onu benim eşimde söyler hoşuma gider.. Hatta geçen bayram bunun muhabbeti geçti köyde bana gelin geldi hadi kahve yapsın vs dediler bende güldüm gelin gelmedi evin sahibi geldi dedim kayınvalidem aşırı mutlu olmuştu 
-Reklam-
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Bence esinizdense saçma konuşan sizsiniz. Burda eşiyle sorun yaşayan herkese niye çocuk yaptın o zaman şu bu yazıyorsunuz, adam gayet normal bı şey demiş çıkmış ne saçma diyorsunuz. İnşallah siz de bu saçma konuşan adamdan çocuk yapmamissinizdir(!)
0 oy
tarafından
Senin evin degil burasi sen bu evde dış kapinin mandali bile degilsin dese ne kadar önemserdin o evi :D
0 oy
(89 puan) tarafından

Benim babamda eşime benim artık 2 oğlum var dedi. Sen damat değilsin oğlumsun dedi. Yani ailedensin demek istedi:) seninkide o hesap:Dbakış açın farklı canım yani:)

0 oy
(9,718 puan) tarafından
İş güç acısından diyosa sadece haklısın bacım ama diğer anlamda diyosa haksızsın. 
0 oy
(13,351 puan) tarafından
Pakize tam bir Pakizesin. Cidden. Her postun tuhaf. 
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Burası senin evin değil dese hoşuna gidecekti sanırım.
0 oy
(3,492 puan) tarafından
Sana iş mi yaptırıyorlae yada hergün orata mı çağırıyolar o konuda haklısın ama diğer türlü yanlış anlaşılma olmuş
0 oy
(4,196 puan) tarafından
Bazen o kadar saçmalıyorsunuz ki vallahi okurken sinir oluyorum . Evet doğru tabiki kayınvalidemizin evleri bizim de evimiz oldu . Ne var bunda bunu bu kadar sorun haline getirecek. Valla bazen eşlerinizi annelerinin doğurduğunu unutuyorsunuz ve onları yok sayıyorsunuz.  Buna hayret ediyorum .
0 oy
(6,084 puan) tarafından
Evlenip gittin kocanin buyudugu yer bana da dediler ev senin rahat hissset kendini yabancı hissetme Kayinvaldem dedi  ben bunu kotu niyet düşünmedim evim ayri olmasina rağmen bazen neye saracaginizi bilmiyorsunuz valla kocan oyle dedi diye senin evin olmadi korkma 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Normal şartlarda mutlu olman gerekmez mi
0 oy
tarafından
Bana bu tarz düşünceler çok tuhaf geliyor. Eşimin ailesi benimde ailem değil mi. Evlenirken tek eşimle evlenmedim hayatımızın bir çok bölümünde ailelerimizde var. Benim annem babam nasılsa benim için eşimin ailesi de odur. Ailemin evi nasılsa eşimin ailesinin evi de o şekildir benim için. 
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Seni dislasa daha mi hoşuna giderdi 
0 oy
(51,740 puan) tarafından
bazen bazi gelinleri camdan aşağı atasim.geliyo tamam senin evin degil Allah ta muhtaç etmesin hicbir zaman
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Yani o evin gelinisin ya o yüzden öyle demek istemiştir baktığında senin evin değil ama senin evinmis gibi davran demek istemiştir:)
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Kadınlarda bazen çok abartıyor ve saçmalıyor gerçekten
0 oy
tarafından
Saçmaladığıni farkında mısın yoksa bilerek mi yapıyorsun 
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Kizz Allah ne diyim sana :) kız tamam benimseme sende desin bosver ben şu an kaynanamla oturuyorum ikimizinde evi hahahaha 
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Vallahi saçma konuşan da düşünen de sensin emin ol. Objektif bir gözle ve bir gelin olarak diyorum ki bana böyle bir şey dense ben mutlu olurum. Neden senin zoruna gitti veya saçma geldi anlamadım. 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kız ne var bunda. Neyi dert edineceğinizi şaşırdınız yahu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 295 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 641 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,091 göst.