Kizlar naber naslsnz ben geldm. Cnm cok skkn bu sefer kizim 5 gundur hastahanede yatiyordu bugun ciktk geldik evimize cok sukur. Bi salgin varms mahv oldu kuzm ya ilk hastaligi ama cok zor oldu minick yavrmu delik desik ettiler serumlarla :(
Çok geçmişler olsun.
En zoru da bu işte gözünün önunde mınıcık yavruna yapılan mudahaleler.bılıyosun iyi olması ıcın yapılıyo ama dayanamıyosun.Cook gecmıs olsun mınıgıne Allah hastalıkları bedenınden uzak eylesın.
Hosgeldin canim cok gecmis olsun
Çok geçmişş olsunnn
Hosgldn Zeynpcm gecms olsn rabbm sifa versn yawruna
Rabbim Şafi haz. Leri ismi hürmetine şifa versin inşallah tekrarı olmaz geçmiş olsun kuzucuğa
Kiyamam Canim cok gecmis.olsun Allah hastaneye dusurmesin hastanesizde etmesin .bikac kerede bi yattik mahvoluyo bebislerimiz:(
Benimde gözüm sürekli seni aradı canım merak ettim çok geçmiş olsun bidaha yasatmasın rabbim
cok gecmis olsun Allah bidaha yasatmasn cnm
Bilirim o acıyı kızımı 6 günlük yatırdilar 8 gün yatmisti kolunu o kadar delik deşik etmislerdiki artık igne geri atiyordu bu sefer bacağından kan aliyorlardi çok zor anne olmak :(((
Hosgeldin canim gecmis olsun nasil simdi kizin? Bende dun sordum zeynep nerelerde diye ozlendin
Bu ara bebekler de influanza kol geziyor kızlar dikkat edin Bebisleri
Hasta kişileri misafirlige kabul etmeyin
Odayı havalandirın
Emzirmeden ellerinizi yıkayın
C vitamini alımını artırın geçmiş olsun sizede canım
Hoş geldin geçmiş olsun canım benim
Ne salgını cnm benim kızımda hastalandı birdenbire
Çok geçmiş olsun canım
Off:/ çok geçmiş olsun canım.. allah şifa versin bende seni merak ediyodum.. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin minik kuzuya
Çok geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardı kızın ?? Şimdi nasıl iyi mi
400,990 soru
11,999,725 cevap
36,182 kullanıcı