0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

5 Cevaplar

0 oy
(2,815 puan) tarafından
Kesinlikle doğru.  

Ağzına edip ,analarindan emdiği sütü ne kadar burnundan getirirsen o kadar değer biliyorlar 

Ne kadar altin takarlarsa,  ne kadar borca batarlarsa o kadar boşanmaktan korkuyorlar 
tarafından
Öyle valla erkekler metreslerini bu yüzden seviyormuş hata para yedirdikleri için bir psikolog dinlemiştim ne saçma çalışıyor beyinleri :D
-Reklam-
0 oy
(3,875 puan) tarafından
Aynn öyle hep Altan alan olunca bı tekme daha yiyosun
tarafından
Gerçekten öyle bunda ailem de dahil çok şahit oldum
(3,875 puan) tarafından
Aynn  öyle
0 oy
tarafından
Dogru cunku bir kadin kendi isteklerini yureklilikle belirleyip ifade edecek ozguvende olabilmeli. Her seye boyun egmek kendi kul hakkina girmekten ve alma verme dengesini bozmaktan başka bir sey degil :)
tarafından
Burda okuduğum hayatlardan da yola çıkarsak bazı kadınlarında bu özgüvene sahip olabilecek durumları yok maalesef ne koca sahip çıkıyor ne baba
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bende bir videoda denk gelmiştim erkekler para harcadigi kadınları daha çok onemsiyormus çünkü güçlük çektiği için o kadar çok önem veriyormuş 
tarafından
Bu erkeklerin beyinleri çok saçma çalışıyor
(1,052 puan) tarafından
Yoo bence cok mantıklı kiz düşünsene bir şey var almak için para biriktiriyorsun emekler veriyorsun yoruluyorsun hayaller kuruyorsun sonra bir bakmışsın almışsın ne kadar da seversin özenle korursun bir ev eşyası gibi düşün:):)
0 oy
(2,006 puan) tarafından
Valla doğru ne zaman tamam nasıl kolaysa öyle olsun desem o iş asla istediğim gibi olmuyor ne zaman illa dediğim olacak desem o zaman kıymetli oluyor dört dörtlük yapılıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 568 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 631 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Alininannesssi (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 512 göst.