0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Başka hesabımda vardı ama bizzat adım yazıyor diye özel olarak bunun için bu hesabı açtım.

Dün eşim telefonla konuşurken birinin arkasından 

A...k...m diye bir küfür etti. Bende kapattıktan sonra dedim ki niye sürekli kadın erkek herkesin arkasından aynı küfrü ediyorsun (benim arkadaşlarima da çoğu zaman söylediği bir kufur her zaman diyorum etme diye) birden delirdi şok oldum zaten(sinirlenmesinin sebebi bence eşim bana telefon alacak diye görümcem salağı kendisine küsmüş bunun konusu geçmiştir anası babası da alma diye bunu kişkirtmistir diye düşünüyorum) sonra bir sürü bağırma çağırma yaptı çeyizlerimi kırdı geceden beri kafam ağrıyor sesimi etmiyorum 

Bugünden işten geldi çantasını birakti gitti ben kafa dinliycem dedi şuan duramıyorum tekrar kavgada etmek de istemiyorum napacagimi bilmiyorum bunaldım ben bunun ailesinden ordan buraya ortalık karıştırıyorlar. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,217 puan) tarafından
Bildiğin zeytinyağı misali üste çıkmis hatali olduğu ve sende onun yüzüne vurduğun için hınç almış kavga çıkarıp kendini hakli duruma getirmek istemiş boşver hiç üstüne düşme ne yaparsa yapsın
(1 puan) tarafından
İçime ata ata bir hâl oluyorum artık ne gidip gezdigim bir yer var ne de oturup konuştuğum biri yaşadığım şehirde sadece bu dağ ayısı var ondan da hayir yok
(4,217 puan) tarafından
Tmm da ben sana içine at demiyorum ki boşver diyorum birak gitsin gezsin kafayı dagitsin ama eve geldiğinde sakin ona insan muamelesi yapma üstüne düşme soru sorarsa kisa cevap ver yemeğini cayinj önüne koy sen git başka yerde ye akşam yatağa gir arkanı dön yat bakalım yola geliyor mu gelmiyor mu
(1 puan) tarafından
Deniycem
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Birak ne hali varsa görsün ailesi de sana alacağına ne karışıyorsa sanki ele alıyor karisi sonuçta yani aynı benim kaynanamda oyle kurban olurum oğlum ölürüm yoluna oğlum diye kanına girip yeri geldiğinde eve doğru düzgün bisey bile aldırmaz bayramda yaptığımız alışverişe kadar kıskanır anlamıyorum bu aileleri oğlunun evini huzursuz edince neden mutlu olurlar ki ne geçerse ellerine
(1 puan) tarafından
Sakın gelin değil kuma yapmış kendine
(32 puan) tarafından
Oyle vallahi bosver sende onlar için yuvanı huzursuz etme sen mutlu ol ki onlar çatlasın bu sefer sen mutsuz olunca amaçlarına ulaşmış oluyorlar esinde bi anlık sinir ve gafletle yapmış olabilir insanlık hali her zaman böyle değilse bazen alttan almak gerekir
(1 puan) tarafından
Her zaman değil ama en az hafta da bir yasiyorum bunları
(32 puan) tarafından
O zaman çekindiği utandığı birisi varsa al karşına o kişiyi durumu anlat ve uyarmasini gerekirse kızmasıni rica et belki o kişiden çekindiği için yapamaz bizde aynıydık eşim abisinden çok çekinir aradım ona anlattim abisi wurekli konuştu kizdi her kavgada haberim olacak bundan sonra dedi artık birazda abisinin korkusuna ve abisinden aldığı akillarla düzelmeye başladı
(1 puan) tarafından
Yok valla canm bir tek ailesini bilirim zaten onlarda az parasını yemiyorlar ağzını açıp bişey diyemezler
(32 puan) tarafından
Ooo tam aynı sorunlar seni anlamak istemezdim ama çok iyi anlıyorum o parasını ailesine yediriyorsa sende eve getirdiğini ye yetmiyor getirdiğin de baktım ben ailesine milyarlar gidiyor bize bisey yok getirdiğini çatır çatır yiyorum artık valla
0 oy
(775 puan) tarafından
Ayy ne değişik bişey hem görüncene kaynanamlara noluyoda karışıyolar sizde bundan sonra alcanız bir çöp bile olsa onlara duyurmayı bilmesinler herşeyinizi 
(1 puan) tarafından
Zaten akıllı olsa der ki sizene benim karıma aldigimdan
(775 puan) tarafından
Benim eşimde bana bişey almazsa eve herhangi bişey aldığında hemen anasıgile duyururdu sonra gerçek yüzlerini gördü daha da bişey demiyo şükür
(1 puan) tarafından
Çok şükür. Ama bizimkinin gözü kör
(775 puan) tarafından
Ben başlarda diyodum hep ama dinlemiyodu beni sonra neyse dedim beni kötü bilecek daha da bişey demedim kendi görür inşallah falan diye çok dua ettim valla hamileyken lohusayken falan çok şükür herşeyin farkına vardı yani illa kendileri görecekler öyle inanacaklar
0 oy
tarafından
Bir ailene git kafani dinle sakinles daha büyük sorunlar olmadan cünku insan gördükçe kavga edesi gelir
(1 puan) tarafından
Uzak ailemin evi yaşadığım şehirde bir tek arkadaşım var sadece ona 1 saat oturmaya gitmeme bile zor izin veriyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 459 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Frover (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembeoje (427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,288 soru

23,618,973 cevap

306,721 kullanıcı

...