Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_664867a900df601bb73afa358cac9280, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kıl dönmesi apsesi boşaltma-Diğer
0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (3,177 puan) tarafından
Kızlar çok kötü durumdayım antibiyotik kullanıyorum krem kullanıyorum ama bi türlü geçmedi. Daha da şişti çok agrı yapıyor ağrısından duramıyorum. Devlete acile gitsem boşaltabilirler mi? Yarına randevu aldım polikinliğe ama yarını bekleyecek kadar gücüm yok :(

8 Cevaplar

0 oy
(2,436 puan) tarafından
Ayy koltuk altımda çıkmıştı kocaman göz kadar nasil ağrıyor o ya ben eve geldim bir baktım ıslaklık hissettim olgunlaşmış ağzı açılmış iltihap akıyor eşim sıkmak istedi öldüm olacak gibi değil acile gıttık anestezi yaptı hemşire öyle boşalttı ama öldüm öldüm ağlamaktan benim bide canım tatlı o yüzden belki ama geçti çok şükür
(3,177 puan) tarafından
Bende gittim uyuşturup boşalttı rahatladım günlük pansumana gidicem antibiyotik li pansuman yapıcaklarmış
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Ayy cok kötü bir sey ya bende 5 6 kere cikti bir kere acil ameliyata aldilar digerlerinde uyusturup kestiler sonra icini bosalttilar. Bence beklememelisin. Bekledikce kötü olur o. Cok gecmis olsun.
(3,177 puan) tarafından
Gittim uyuşturup boşalttılar günlük pansumana gidicem işte rahatladım çok sükür. Ama işlem sırasında çok canım yandı.
0 oy
(155 puan) tarafından
Geçen sene kuyruk sokumunda bende yaşamıştım. Acile gidince beni genel cerrahi ye yönlendirdi doktoru arayıp götürdü yanına. Boşalttı. Uyuşturuyorlar ama hissediyorsun biraz da acı oluyor tabi ama o an diyirusn yeterki o şişlik gitsin ağrı rı gitsin. İlaç veriyor iyi geliyor. Acile git canım. Bu gece daha rahat yatarsın en azından. 
(1,052 puan) tarafından
Beni de uyuşturmadan kesmisti doktor hemde 3 tane hemşire tuttu beni Allahim o an durmuştu dunya
(155 puan) tarafından
Ayyyy daha neler. Uyusturdular beni beklemeden biraz temizlediler ona rağmen dayanamadım nasıl direk kesmiş ya.
(1,052 puan) tarafından
Benim baya büyümüş patlamisti bile son evrede gittim sen nasıl dayandın dedi hatta doktor (arkadaşım hemşire idi sınavlar vardı sabah akşam iğne yaptırıyordum) buna da dayanırsa dedi
0 oy
tarafından
Ya geçmiş olsun benimde iki göğsümun ortasında çıkıyor çok illet bişey 6 yıldır böyle patlıyor boşalıyor içi sonra bı kaç ay sonra tekrar oluyor :/
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Onun tek çozumu ameliyat. Allah şifa versin 

Perianal apseden dolayı 4 defa açık yara ameliyatı oldum 

Antibiyotik sadece birazcık yardım eder sonra yine o yer iltihap dolar 

Cerrahi işlemle boşaltılması kökü kurutulması lazım
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Bnimde bacağımda olmuş nie bilmm ama kendim boşaltım ama açıyor kız ya
0 oy
tarafından
Kulak arkamda apse oldu benim de git acile ben gittim boşalttılar 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Anestol krem uyuşturucu bir krem cnm sursen ağrısını alır açık yara ise az yakar ama geçirir hemen. Acil bişi yapmaz gbime geliyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
20 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubilogy (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
6 cevap 222 göst.

413,917 soru

12,458,751 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...