0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Bir hafta önce doğum yaptım kayınvalidem bebeği banyo yapınca tuzlayalım diyor. Doktora sorduk sakın yapmayın demişti. Kendisi ısrar ediyor. Ben istemiyorum.Siz böyle bir şey yaptınız mı bir sakıncasını gördünüz mü 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaptırma tabikide çocuk senin çocuğun doktor yaptırma demiş 
-Reklam-
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Canım yaptırma sakın ben kendi annemde yaptırdım banyosunu sonra kaynanam tuzladiniz mi dedi bende dedim yok anne ne tuzlamasi. Çok şükür kaynanam o tarz şeylerde sadece soruyor yapmam için ısrar etmiyo
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kız yok olur mu öyle şey eskiden yaparlarmış onu teri kokmasın diye yaptırma onun vücudu ne ki tazecik bebek hem doktor da yaptırma demiş ne kadar ısrar ederse etsin dinleme
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Benimki zorla sütleyip ballayıp tuzlamışlardı ben bağıra çağıra kavga ede ede ne kadar minumum dökerlerse o kadar bana kar misali sürekli bağırdım ama dinlemediler tabi zararını görmedim ama bence çok tehlikeli
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Balık mı bu çocuk tuzlayınca kokmıcak sakın yaptırma bebek ölümüyle bile sonuçlanıyor bu işlem
0 oy
(484 puan) tarafından
Benimde kaynanam çok ısrar etmişti tuzlamak için kızım temmuz doğumlu üstelik o temmuz sıcağında çocuğu o tuzla bir saat sarıp sarmalayip öyle bekletecekmisim tabiki de yapmadım yani hala bu zmn olmuş kızım biraz terlesin bak annen seni tuzlamadk ya ondan terleyip kokuyorsun der ama kızım asla kokmaz yani 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Hayır asla yapmadık
0 oy
tarafından
Tabiki yapmayın ya ne kadar mantıksız şeyler 
0 oy
(2,736 puan) tarafından
Ben çocuğu kimyasalla yikamamak icin banyo suyuna 1 su bardağı Epson tuzu koymuştum. Hem çok faydalı hem kimyasal değil. Hem de güzel bir temizleyici. Bu şekilde onun da gönlünü yapabilirsin belki. Vücudundaki tüm kiri pisliği atacaktır. Hala daha ayda bir mutlaka sadece tuzlu suyla banyo yaptırırım. Oğlum şuan 4 bucuk yaşında 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde rabiaans (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
24 cevap 351 göst.
0 oy
7 cevap 95 göst.