0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Bir hafta önce doğum yaptım kayınvalidem bebeği banyo yapınca tuzlayalım diyor. Doktora sorduk sakın yapmayın demişti. Kendisi ısrar ediyor. Ben istemiyorum.Siz böyle bir şey yaptınız mı bir sakıncasını gördünüz mü 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle bi hata yapmicaknpsndr demi 
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
40 banyosunda çok az atıldığını biliyorum da ilk banyoda tuzlama derken tüm vücuda tuz falan sürmeyin acır hassas zaten yanar falan Allah korusun. He ben yapmadım hiç öyle şeyler benim annem de azıcık atalım dedi de riske giremem bebek konusunda kokacak hali yok ya mis gibi kokuyor kızlarım :) 
0 oy
(4,444 puan) tarafından
Tuzlamak nedir ya, tursu mu bu cocuk. Kesinlikle yapmayin cok ciddi sonuclari olabiliyormus. Ben ilk oglumda da yapmadim, cok sukur cocugum les gibi kokmadi yani. ikincide de yapmayi dusunmuyorum. Kayinvalidenize de aynen doktorun dedigini diyip kestirip atacaksiniz. Doktor zaten gerekeni demis burda sormaniz da ayri bi mesele...
0 oy
(4,362 puan) tarafından

İlk oğlumda birlik oturduğumuz için yok desem de yapmıştı kaynana ikinci oğlum da kendi evimizdeydik arayıp eşimi çocuğu tuzlayın diyip diyip durdu bende he he dedim eşim işte iken yıkadım çocuğu eşim sordu tuzladın mı dedim hee :D 

Yavrum onun cildi çok hassas tuzdan cildi yanar yavrumun eşinle konuş izin vermeyin senin çocuğun sonuçta istemiyorum de

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde rabiaans (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
9 cevap 118 göst.
0 oy
7 cevap 104 göst.