Kizlar uzun zamandır girmiyodum hamileyken düşmenin sebebi beni bayağı yıprattı 2020 de hamileyken düştüm diz kapağım çıktı sonra tekrar ettı çıkmalari dizimin ne yazık ki daha sonra ameliyat olmam gerektiği söylendi çünkü dizlik kullanıyordum ve yine çıkma tehlikesi vardı neyse aradan 3 sene geçti idare ettim öyle artık ameliyat olayım bitsin dedim 12 gün önce ameliyat oldum o kadar zor geciyo ki bir ay ayağı kalmamam gerekiyor kayınvalidemden Allah razı olsun o bakiyo annemin evi ikinci kat olduğu için gidemiyorum oraya da gerçi gitsem de sorun olurdu kizlar o kadar zor geciyo ki bazen dayanamıyorum ağrısına bir ay dolunca fizik tedavi başlıcak ve 2-3 ay sonra eski haline dönecek annem en son 1 hafta önce geldi işleri oluyomus gelemiyomus ne yazık ki kendi üstümü bile değiştiremiyorum tuvalete gidemiyorum eşim ve kaynanam yardımci oluyo o zor bi zamandan geçiyorum ki lütfen dua edin biran önce iyi olup kalkayim Rabbim elden ayaktan düşürmesin bazen diyorum ki ne kadar gereksiz şeyler için kendimizi üzüyoruz demem o ki hiç bişey sağlıktan önemli değilmiş kızlar hiç bişey için üzülmeyin sağlıkliysaniz bundan güzel mutluluk yokmuş öyle bi içimi dokeyim dedim iyi geceler güzel bacilarim❤️❤️