0 oy
1,289 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,030 puan) tarafından

Kızlar bayramdan agustos sonuna kadar annem de kalsam olurmu ben İstanbulda oturuyorum annem Çorum'da oğlumun hiç arkadaşı yok annem diyor hem bezi bırakırız hemde oğlum hiç konuşmuyor arkadaşı felan olur konuşur gibisinden söylüyor İstanbul'da kimsem yok buarada :D 10 dakika ötemde AVM var oraya gidip geliyorum birde binanın altina market var ara sıra sgra almak için oraya inerim başka hicccc birşey yapmıyorum :)   annem hem çocuğa bakar ben biraz dinlenirim ansiyetem var abim babannem Paris :'( burnumda tütüyor bilemiyorum suanlik siz olsanız ne yaparsınız 

50 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ben 8 9 aya yakın durdum. Yükümü hafiflettiler Allah razı olsun. Hem madden hem manen hep yanımdalar. Kızım da burda daha çok sosyalleşti insan çok oluyor çevremizde kasabadayız çünkü.  Bu sene de şubattan beri falan kalıyorum. 
-Reklam-
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Ailenin size olan tutumu çok güzel ama eşin ne diyor bu duruma, bizde ikizler doğduğundan beri 6 aydır annemlerde kalıyoruz ama eşimde benimle beraber kalıyor burdan işe gidip geliyor 
0 oy
tarafından
6 yıllık evliyim annemler istanbulda ben tekirdağdayım toplasan yılda 4 5 kez görüşürüz kalsam da en fazla 3 gün ona bile dayanamıyorum. Eşimi asla 2 ay tek bırakmazdım. Herkesin görüşü farklı tabiki. Ben evimden başka yerde duramıyorum 
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Eşim olursa duruyor dük zaten izin orda gecırırdık
0 oy
tarafından
Keşke öyle bir imkanım olsada uzun süre kalsam :(( çok ihtiyacım var ailemin yanına gitmeye:/
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Eşin sıkıntı yapmıyorsa kalınır ama birde ben erkeğin evde bu kadar yanlız kalması tarfataru değilim açıkçası bnde  kırkım çıkana kadar kalmıştım annemde eve dönünce biraz uzaklaşmıştık sanki eşimle 
0 oy
(603 puan) tarafından
Ben üç gün zor duruyorum :)  aile iyiyse kalınır yani ama yinede iki ay fazla koca seni özler bebeğini Özler bebekte babasından fazla ayrı kalmamalı bence.
0 oy
(7,580 puan) tarafından
Valla nasıl duruyonuz ya da eşin nasıl izin veriyo benim ki 3 güne zor izin veriyo:D 

Ama uzun süre ya 2 ay da 
0 oy
(420 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişiyor fikirler ama ben o kadar uzun kalmam ya ana baba evidir insan özlüyor falan ama rahat edemiyorum ben evimi özlüyorum bende eşime aşırı düşkünüm bu yüzden olabilir :D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 984 göst.
0 oy
12 cevap 568 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.
0 oy
25 cevap 643 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu

Kategoriler