Kızlar bayramdan agustos sonuna kadar annem de kalsam olurmu ben İstanbulda oturuyorum annem Çorum'da oğlumun hiç arkadaşı yok annem diyor hem bezi bırakırız hemde oğlum hiç konuşmuyor arkadaşı felan olur konuşur gibisinden söylüyor İstanbul'da kimsem yok buarada 10 dakika ötemde AVM var oraya gidip geliyorum birde binanın altina market var ara sıra sgra almak için oraya inerim başka hicccc birşey yapmıyorum annem hem çocuğa bakar ben biraz dinlenirim ansiyetem var abim babannem Paris burnumda tütüyor bilemiyorum suanlik siz olsanız ne yaparsınız
Bende aileye ilk torunu verdim. Değil 2 ay 2 yıl bile kalsam gözlerine gelmez az bile derler deli gibi seviyorlar oğlumu allahtan bana yakınlar gidip geliyorum semtten semte. Ama bunda bile eve geri dönünce kardeslerm annem ağlıyor babam üzülüyor ayrıldıkları için haftanın 4 5 günü ordaym
Eşimi de zorla getirtiyorlar. Icguveysi gel diyorlar torun için. Seni çok iyi anlıyorum git nolcak sanki hemde sen de dinlenmiş olursn ben yatmaya gidiyorum zaten onlar bakıyor kafam rahat oh
1,492,443 soru
24,386,097 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın