38+2 de dogum yaptim. Kendimden biliyorum hamilelikten doguma kadar herseyi merak ediyordum. Hamilelik,dogum,hastane cantasi,gerekli gereksiz hersey.. oyuzden merak ettiginiz birsey varsa kendimce fikrimi soyleyebilirim.( Bu arada Istanbul avrupa yakasi zeytinburnunda avrasya hastanesinde 1500 tl normal dogum yaptim)
Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun insallah
Sezeryan miydi 38 de oldugun icin sordum bende sezeryan olcam buyuk ihtimalle egwr oyleyse zorlandigin yerleri ve keske soyle yapsaymisim dedigin seyleri anlatir misin lutfen
gozunuz aydin canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun
Doktorunuz kimdi acaba
Ayy hayırlı olsun.allah anali babali büyütsün.
Benim merak ettiğim soru nasıl anladın doğum yapacağını sancıların neye benziyordu. Bide doğumdan önce akintin var miydi
dogumdan sonra idrarinizin geldiğini hemen hussedebiliyor muyuz?
bide bebek dogduktan sonra plasanta için 15 dk kadar beklerken napiyoruz sadece bekliyir muyuz yiksa o sırada dikis atiliyir mu
1.500 tl niye ? Epidural mi oldunuz ?
Benşm merek ettiklerim bende doğum yaptım ama sen kaç saat sancı çektin be özelin ne gibi bi artısı oldu :) suni sancı yedin mi
Ne güzel yaptın cnm bende böyle yapıcak tim bilgilendirme amaçlı malesef yapamadım bebisimden firsat bulamadim çok iyi olmuş allah anali babali buyutsun hayirli evlat olur insallah
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sezaryende olan dikiş norma doğumda da oluyor mu öyle Bi şeyler duyuyorum da:)) hayırlısıyla darısı bana ve geride kalanlara inşallah 24 olduk bugün
Hayirli olsun cnm rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Benim kasıklarım ağrıyor adet olur gibi çok hafifte kan gelmiş çok az sizce ne yapmalıyım ben doğuma ne kadar kalmıştır bilgi verirmisiniz bana
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah nasıldı doğumun benim 2 gebeliğim ama doğum korkusu sardı beni son 1 bucuk ay kaldı çok stres yapıyorum
canim bisey sorucam. mesela su geliyor ya sonra hastaneye giderken hep geliyor mu o su ped falan takmak gerekiyor mu ki
Sanci nasıl geliyo ilk nasıl anladiniz. Sanci başladığında ilk anlarında çok mu zorluyo. Yada evde cekilebilcek derecede mi merak ediyorum
1,490,637 soru
24,361,232 cevap
347,104 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın