Amin hepimizinkini insallah.. normal dogum yaptim. Gercekten dedikleri gibi sanciyi ve dogumu buyutmemek lazimmis cunku ben oyle yaptim ve cok kasildim gereksiz aci cekmek istenmiyorsa dogru nefes alip verme ebeleri ve doktoru dinleme ve kasmadan guzel az sancili bir dogum yapilabilir. Hastane cantama onceden iki gecelik bir pijama koymustum hastaneden cikarken giymek icin rahat birseyler aldim. Iki tsort bir hirka koymustum iyiki koymusum cunku kustum iki kere dogumdan sonra degistirmek zorunda kaldim. Corap mutlaka koyun. Ben cok usudum hemen giydim. Cunku dogumhanede cok terlemistim. Kanama oluyor baya surekli o hasta pedini degistiriyorsun vesaire o yuzden elbise seklinde gecelik kesinlikle favoriniz olsun. Onden acilanlardan olursa daha iyi bebehi emzirirken kolay oluyor. Bebek icin 2 hastane cikis seti bi tane yedek ayakli tulum vesaire koydum. Bi tane muslin ortu, iki tane battaniye. Bitane pusetin ustune atmak icin kalin ortu koymustum. Bolca bebek bezi. Ne olur nolmaz biberon. (Ki lazim olduda mama vermek zorunds kalmislardi) hastanede veriyrlar ama ben eczaneden kendim kilot seklinde hasta pedi almistim. Hastanrden sonra evde kanamalarim.icin rahat oldu hala takiyorum 4 gun oldu dogum yapali. Simdilik aklima gelrn bunlar. Eksik birsey hatrlarsam yine yazarim buraya.