0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Dün icin doktorum tarih vermisti anestesili ile dogum yaptim bayada zor gecti. Ilkinde daha zordu ani sezeryan oldugu icin bunda biraz daha bilincliydim. Uyusma iyi gecti basta birsey hissetmedim fakat doktor baya baya bi itip kaldirdi derimi hissetmistim fakat agri yoktu. Doktorla önceden yumurtalarimi baglanmasini istemistim cunku hap, vs kullanmak istemiorum sezeryan oldugu icin kolaydi fakat rahmim birbirine yapismis oyuzden cocuk dogdugunda ve zamanin gecikmesinden uyusmam azaldi ve anestesi doktoru tabi beni az uyutup oksijen verdi fakat arada bir uyandim ve tekarardan sag tarafim agrior deyince yine bayiltmisti. Her iki dogumum cok travmali gecti anliyacaginiz fakat benim vucut yapim boyleymis demek kabul etmior ilaclar bir yandan iyi birsey aslinda dogal takilmayi daha cok severim

5 Cevaplar

+1 oy
(2,094 puan) tarafından
Lütfen bu tarz korkutucu şeyleri burda yazmayın hamile olan insanlar var başta bende olmak üzere bu tarz şeyleri okuyunca tedirgin oluyorum. Sonunda doğum yaptım dediğiniz için postunuzu okudum bu arada 
(120 puan) tarafından
Korkulacak birsey yokki istesekte istemesekte bu bir imtihan bagzilarinki iyi bagzilarinki boyle gecior. Ve korkma ilkinde ben cok korkmustum fakat bunda korkmadim keske bende normal dogum yapsaydim ama acilmam olmadigi icin olamadim. Korku sadece daha kotuyu ceker positief ve dua daha kolay gecirir zaten basinizda ozel doktorlar var toplasan vardir 10 kisi teknoloji baya ilerledi korkacak bisey yok
(248 puan) tarafından
Korkma bende iki doğumu yaptım, her bünye farklı bazı insanların bünyesi anesteziyi kabul etmiyor galiba , bende spinal oldum çok panik yaptım doktor hemen sakinleştirici yapmış uyumuşum uyandım son işlemler yapılıyordu hiç bir şey hissetmedim ve altı saat sonra uyuşukluk geçti ve uyuşukluk geçmeden hemşire ağrı kesici yaptı, asla korkma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım rabbim analı, babalı, sağlıklı büyütsün inşallah.
(120 puan) tarafından
Amin sagol insAllah canim
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Herkesin doğumu bir değil.  Bende ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonra çıktığımı ve bebegin ağlamasını. 

Gözün aydın Allaah analı babalı büyütsün 
(120 puan) tarafından
Amin. O ilki bendede öyleydi cok zordu kabullenmesi fakat bu daha iyidi gordum cunku ciktigini agladdiginda sesimi duyup susmasini guzel duygu zaten cok cabuk geciyor
(5,470 puan) tarafından
Evet daha dün gibi aklımda yaşadıklarım. 12 gün sonra 5 aylık olacak.  Bugunler bidaha gelmeyecek iyi degerlendirmek lazım
0 oy
(9,804 puan) tarafından
Tüm olumsuzluklara rağmen geçmiş olsun bebeğine huzurlu mutlulukla.saglikla büyüt 
0 oy
(248 puan) tarafından
Spinal etki etmiyor mu sizde yanlis anlamayın beni , genel anestezi de ağrı çok hissediliyormus uyanınca inşallah çabucak toparlarsin 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 329 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde XxDeryaaaa (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 343 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde kucuk_pasam (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 325 göst.
0 oy
44 cevap 623 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu