Kızlar 9unda 5 aylık olucak kilosu geçen asida iyi dendide kızım oyuncak gibi emziriyorm ara ara emip uyuyor odadan çıkiyorm tam ise başliyorm uyanıyor ve 3/4 kez oluyor deliricem artık hiç bişey yapamıyorum 4 yaşında oğlum var çocukla iki dk ilgileniyim diyorum yok yani kendini yırtıyor biliyorum doymuyor gidip mama aldım sırf doysun yetmiyor demek ki diyorum aldım mamayi Allah'ım mamayıda yemiyor onun yerine ben kafayı yicem zorla biberonun ucuyla ağzına sıkıyorum öyle içiyor biraz içsin doyunca en azından 1/2 saat uyuyor birde içtiği 10 ml 25 ml yapıyorum asla bitirmiyoruz israf oluyor o kadarda para verdim bayanda sıkışıktk çocuk doysun diye valla gözümüze gelmiyor şimdi ağlayınca eşimde verme istemiyorsa zorlama diyor evde görseniz kırk takla atıyorum azıcık içsin diye yapamadığım şey kalmadı birde 25 ml yarım ölçek koyuyordm içmedi sonra 1 yaptım yine aynı sonra 2 ye çıkardım belki tadı oturmamistr az koyuyorum diye normalde üzerinde 4 ay 185ml 5 ölçek diyor nasıl yapmalıyım yanlış mı yapıyorm bu arada sma mama