0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Hanimlar 15 aylik oglum sürekli soguk parkelerde uzanmak istiyor gece ağlıyor yatagindan cikariyirum gidip nerde halı yoksa orda uzanıyor uyuyor bnde her yeri battaniye ile kapatiyorum bu sefer yatagimin altindan elini parkelerin üzerine uzatıp oyle uyuyo ve hastalanıyor üşütüyo bu normal mi acaba 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Le.kiyamam aceba bı doktorasını mi gotursen
-Reklam-
0 oy
(19,528 puan) tarafından
O zamanlar bizi ki de öyleydi. Yüzünü parkeye koyar öyle uyurdu. Yerde yatiriyodum yatağında heryere carpiyo deli yatiyo diye. Sonra vazgeçtim. Yatağına geri koydum. Çünkü gece odanın icinde dönüp duruyodu. 
0 oy
(8,333 puan) tarafından
Bu postu ben açtım sandım 21 aylık hala aynı huyu devam ediyor yatakdan kalkıp halı üstlerine yatıyor ve gece kaç kere kalkıp alıyorum 2-3 kere yatağına geri koyduğum zamanları biliyorum niye yapıyor anlamadım halının üstünde yattığı halde eli ayağı buz kesmişti geçen.
0 oy
(4,249 puan) tarafından
Enfeksiyonu mu var acaba belki ateş yapıyordur icerden 
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Aynı  bende öylemişim  küçükken şimdi bile  nerde soğuk bir yer görsem hep orda uyuyorum  bazı  çocuklar sıcağı sevmez   belki ondandir cnm
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi canım dişlerinden olabilir iyi geliyor serinlik demekki 
0 oy
tarafından
Benim kızımda 15 aylık kaldırıp yatağına koysam bile ağlıyor hemen gidip soğuk yerde uzanıyor gece durmadan kalkıyorum bende çözemedim 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,699 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,388 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 204 göst.
20 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mervehilal66 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 494 göst.
4 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Zehra (9 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,632 cevap

37,703 kullanıcı

Kategoriler

...