0 oy
648 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,458 puan) tarafından
Ben hem bekliyorum hem beklemiyorum :D yani almazsa üzülmem alırsa sevinirim :D anneme kaynamama ikizmizde bişey almadık. Bide bugün tanışma yıldönümü muz 8 yıl oldu sabah ben kutladım muhtemelen o hatırlamiyodu akşam da mesaide 10 da gelecek eve :D size hediye gelmezse üzülür müsünüz?

43 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ben beklemiyorum. Alırsa da üzülürüm. Müslüman olmayan insanların çıkardığı iyi görünümlü, ayrıştırıcı bir gün. Annesiz kalan çocukların ciğerinin yandığı, evladını kaybetmiş ve evlat hasreti çeken insanlarin hüznü ve bir çok Allah'ın verdiği imtihan yüzünden insanların eksiklerinin yüzüne vurulduğu bu özel gunlerden nefret ediyorum bile denebilir. Bir müslüman olarak bir kişinin bile hüznüne neden olan bir şeye sevinmek bizlere yakismaz. 
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
En güzel hediyeyi verdi bana oğlumu jjfjkkfkkfj o olmasa hayattaki en büyük hediyem olur muydu 
0 oy
(359 puan) tarafından

Gerek yok onun düşünmesine karısı düşünür kendisine alır ☺️:D

0 oy
(13,605 puan) tarafından

2 hediye beklentim var bakalım gelecek mi :D

(10,458 puan) tarafından
1 de değil 2 heeeee  :D
(13,605 puan) tarafından
Evet 2 tane canım ikisi fazla ama baya kanına girdim gibi :)
0 oy
tarafından
Belli olmaz eşimin ruh haline göre bazen alır bazen almaz aynı senin düşündüğün gibi düşünüyorum ,alsa iyi olur ama almasada kendime sorun etmem yani 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Yani beklemiyorum gibi de bekliyorum gibi de aynı senin hesap geçen anneler gününde hamileydim çiçek almıştı hediye tarzı bişey almaz zaten odunumdan o kadar romantiklik beklemiyorum ama yine bı çiçek bı öpücük olur yani
0 oy
(51,741 puan) tarafından
4 yildir gelmiyo beklemiyorum☺️
0 oy
tarafından
Normalde benim ki anlamaz alır sagolsun ama  biraz durumlarımız kesat alırsa sevinirim ama almassa da üzülmem zaten aklına her estiğinde de biseyler yapar 

İki anneye de bisey almadık o yüzden bisey beklemiyorum açıkçası 
0 oy
tarafından
Hayır çünkü ben onun eşiyim annesi değil 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Anneme alamıcam kayınvalidem ve eşimin teyzesine her yıl alırız bir kez snnde anneler günün kutlu olsun demezler onalrdan hediye beklentim yok sözde kutlasınlar istiyorum ama nerdeee annem her zaman kutlar anneler günümüz olsun babalar günümüz olsun ama malesef eşim sıkıntı çıkarmasın diye annemede hediye alamıcam anneme güzel dille açıklarım annem zaten üzülmez hediye yok diye ama açıkçası kayınvalidemler yüzünden ona alamıyorum diye üzülüyorum eşim bana alsın almasın farketmez kutlasa kafii
(10,458 puan) tarafından
Teyze ne alaka teyzeye alana kadar kendi annene alsan daha mantıklı
(7,791 puan) tarafından
Canım hiç çocuğu olmamış ondan hep alalım dedik ama biride snnde anneler günün kutlu olsun demiyor
(7,791 puan) tarafından
Annemede her yıl alırdık anlatırken devrik cümle kurmuşum bu yıl alamıcam demek istemiştim
0 oy
(472 puan) tarafından
Evet bekliyorum Her sene alır Bu sene ne alacak bilmiyorum alacak bir şey kalmadı :))
0 oy
(4,196 puan) tarafından

Tabiki bekliyorum :) tunik pantolon takım siparişi verdi kardeşim de aynı şekilde <3

0 oy
tarafından
Benim ayucuk bana duyurdu bugün isdegistirdi bu ara sikisigiz bende benim annem durumumuzu biliyo beklemez zaten arayıp kutlasam yeter durumumu da izah ederim dedim o da bende anneme söylerim baskazaman alırız biseyler dedi aynen öyle dedim çocuğa dönmüş (1 yaşında ) biz anneye ne alalım babacim diyo ayucuk bende dicem ki ne hediyesi sikisigiz boşver onu diyim diye diyo aynen de öyle dedim hiç bişey beklemiyorum 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Beklemiyordum valla hatta konuştuk bunu dedi ne alayım dedim sabah uyan ve bana kahvaltı hazırla o gün yeter :D dün kahve makinesi ve çay makinesi almış çok istiyorsun diye nasıl mutlu oldum ya :D
(10,458 puan) tarafından
Güle güle kullan. Bende Airfry istiyom bayadir ama yok diyor belki diyorum belki :D
(6,086 puan) tarafından
İnşallah bacım :D
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Sevgililer gününde biz sevgili değiliz, anneler gününde de sen benim annem değilsin diyor kendisi  :) En son kadınlar günü geliyorken şimdi de kadın değilsin demicen demi dedim :angel: Güldü geçti.. Kısaca beklemiyorum yani

(10,458 puan) tarafından
Zeki biri enişte bey :D
(1,552 puan) tarafından
Evet, biraz öyledir :) Mesele bana gıcıklık yapmak olunca daha zeki oluyor.. Sadece doğum günlerimde pasta alır o kadar.. Onun dışında hiçbir günde  hiç birşey almadı
0 oy
(405 puan) tarafından

Başka tarihlerde hediye aldida anneler günümu kaldı bı tek:( umrunda bile olmaz en son doğum günümü bile hatirlamadi 

0 oy
(7,812 puan) tarafından
Ben beklemiyorum ve böyle günleri para tuzağı olarak görüyorum. 
0 oy
(6,927 puan) tarafından
Beklemiyorum çünku bende eşim öyle şeylere çok önem vermiyoruz ve çok takılmıyorum bir günde hatırlamanın bı anlamı yok ben çocuklarımı bı gün bile ihmal etmiyorum o yüzden saçma geliyo 
0 oy
(4,294 puan) tarafından

Ben dedim bile canım annesine aldık benim annemde uzakta bende isterim hediyemi dedim o da ben niye qlayim sana annem değilsinki dedi olsun çocukların annesiyim Bi anneyim bende sonuçta dedim onların adına aliyorsun kendi adına değil yaa dedim büyüyünce alsınlar felan dedi ben çocukların adına babalar günü hediyesi aldim ama illa annen baban olmaya gerek yok çocukların adına isterim dedim ama bakalım alırsa mutlu oluruz almazsa yapacak bir şey yok :)):angel:

0 oy
tarafından
Beklemiyorum ya her ozel gunde beklentiye girmiyorum acikcasi :) almak istediginde icinden geldiginde alsin daha anlamli.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 637 göst.
7 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde humeyraakkus (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 407 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 615 göst.
28 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebiss (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.