0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Askolar öncelikle hayırlı akşamlar geçen ay 9 gün geç hasta oldum test yaptım 5 günde negatif bu ay bugün 6 gün gene hasta olmadım dün test yaptım negatif erken testlerden yapıyorum bişey yok iki tane çocuğum var zaten Allah'ım olmayana versin oncelikle spiral kaydığı zaman Şubat'ta doktor 28 mm kist var demişti acaba ondan dolayı mı ben devamlı geç hasta oluyorum aynı bu durumu oğluma hamile kalmadan önce de yaşamıştım o zaman korunma olmuyordu ama adetim baya gecikmeli hasta oluyordum bu kist mi yapuyor anlamış değilim doktora gitmiştim daha önce bişey dememislerdi napcam bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ?

3 Cevaplar

0 oy
(4,691 puan) tarafından
Yani 6/9 gün olabilir bence çok da geç sayılmaz bence. Ben emzirdiğim için uzun süre olmamıştım mesela doktor sebebinin emzirme olduğunu söylemişti 
(4,691 puan) tarafından
Ne kadar emziriyorsun günde mesela? Ben 3/4 kez
(684 puan) tarafından
Vallaha canı ne kadar isterse :D bazen acip sadece oynuyor :D öyle hi meme aşkı var bizde :D
(4,691 puan) tarafından
Ahaha ya ondan da olabilir işte. Emzirme hormonları yüksek olunca adet düzensizliği olabiliyormuş iki farklı doktor dedi bana
(684 puan) tarafından
Kız bu zamana kadar olmadı da şimdi mi oluyor dersin dhdhdhd
(4,691 puan) tarafından
Evet :D benimki düzene girmişti sonra duzensiz oldu doktorlar olabilir dedi valla :D
-Reklam-
0 oy
(4,391 puan) tarafından
benim de 9 gündür gecikmem var. ama hamile değilim. bu normal mi onu da bilemedim. neden böyle oldu 
(684 puan) tarafından
Ayy gerçekten bende bilmiyorum kuzenimin de iki aydır aynı sorun var oda hamile değil bende o olmuş ben olmadım hala emziriyorum ama çocuğum 20 aylık devamlı emmiyor
(4,391 puan) tarafından
kaç gün sonra adet oldu peki
(684 puan) tarafından
Geçen ay 9 gün sonra adet olmusum şimdi 6 günüm bugun
0 oy
tarafından
Şu an hamileyim hamile kalmadan önce ki ay 15 gün gecikmem  oldu 15 günde kaset test yaptım negatifdi 7 gün kan testi verdim negatifti sonra ki ay 6 gün yine gecikmem oldu doktora gittim gel yat bakalım yumurtalikarina dedi vee soookk 5 haftalık kese var dedi kan testi ver dedi 6604 çıktı valla o ay niye gecikti ege bebekten niye kanda gözükmesi ve ben niye adet oldum falan hiç anlamdım ama meğer kızım geliyormuş işte Rabbım gönlüme göre versin canim
(684 puan) tarafından
Allah'ım olmayana versin inşallah korkutma beni jolursun yaa çocuk istemiyorum
tarafından
Yok yok korkutmuyom tamam:) dediğin gibi kistten falan olmuştur belki canim telaş yapma bakalim git Bi doktora ne çıkacak sonuç
(684 puan) tarafından
Erken testte falan bişey yok eşim korunuyor ben bu ay hasta olduğunda gidip bı doğum kontrol hapı mi alsam kapsam ya böyle düzensizlik gene başladı bendde
tarafından
Valla korunma yöntemlerini pek bilmiyorum açıkçası 10 sene çocuğum olmadı 10. Sene oglusum oldu şimdide kizima hamileyim  oğlum 3 yaşında kızdan sonra bende diyorum spiral falan taktirayim yoksa gelecek gibi devami:)
Bu güne şükür diyelim..
(684 puan) tarafından
Allah'a çok şükür seneler sonra duaların kabul olmuş evlatların yanında :)) Bende 7 senelik evliyim 6 yaşında kızım 20 aylık oğlum var ellerinden öperler :) Şimdi eşim korunuyor her seferinde kontrol de ediyoruz eşim korkma sıkıntı yok dese de iki aydır devamlı test alıp yapıyorum gene bişey yok günler sonra bı bakıyorum hasta olmuşum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 407 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hacer007 (2 puan) tarafından soruldu

407,701 soru