0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mutfakta kapağa takılanlardan var balkonda büyük poşetten kısmak için mutfakta birikeni balkona atıp iki günde fln atıyorum çöpe aslında kapıcı var günlük alınıyor çöp ama poşet cok gidiyor günlük atınca balkondaki de ayar ediyor beni bu ara kaldırsam mı diyorum bilemedim yaa balkon küçük koltuk VS de var sıkışıyor ortalık pazar günü sadece alınmıyor çöp bu arada 

7 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Çöp kutusu kullanmıyorum bimden renkli kokulu poşetten alıyorum cok çöp cikar bizim evde atarim eşim atar aşağı inip bence gerek yok çöp kovasına tezgahada kucum çöp poşeti alıyorum bitanede ondan koyuyorum yemekten falan çıkanları atıyorum onuda büyük çöpe atarım banyoda var oda tikanmasin diye lavabo
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ben tek kullanıyorum, günlük atıyorum. Annemin mutfak tezgahında küçük var, lavabo altında büyük var. İki tane kullanıyor sayılır. 

İki günde atınca kokmuyor mu? 
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Valla ben geçen balkona küçük çöp aldım kızımın bezleri icin gerekli bence hiçte fazla değil
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Bence ne kadar çok o kadar iyi acayip çöp çıkıyor maalesef üzülüyorum doğayı kirletiyoruz ama geri donusturebilecegimiz şeyler olmuyor her sey
0 oy
tarafından
Havalar ısındı kuzum ben günlük atıyorm atmazsam kokuyo direk . Normalde bnde 2 günlük atardm 
0 oy
(20,037 puan) tarafından
Benim de.dedigin gibi balkonda.koca var. Mutfakta küçük çöp kutusu var. Birkaç günde bir atılıyor.balkondaki. eşime onu bile zorla attiriyorum. Bazen unutturup günlerce atmadığı bile oluyor sinir oluyorum. Ama mesela çok misafir geldiği günlerde 1 çöp posetiyle bitmiyor çöp. Çok cikiyo. O günlerde özellikle balkondaki çöp kovası lazım.oluyir. hemen doluyor mutfaktaki
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ben kapinin önüne bir kova indirip içine koyuyorum günlük bina çalışanı aliyor, çok poşet gitmiyor böylelikle. Yaz geliyor yerin de darmis bekletme. O büyük kovanı kapinin önüne indir içine poşetle koy adam alsin. Bu büyük kovayı ve poşeti elleme dersin 
tarafından
Ya tam bina girişinde oturuyorum aksi gibi yoksa öyle yaparım da kapıya bişey koymakta yasak
(5,404 puan) tarafından
Hayır adamın geleceği saate yakın koyacaksın. Hep orda durmayacak öyle olmaz zaten. Bizimki 17.30 gibi aliyor ben 5 ten sonra kovami indirip içine  koyuyorum. O gidince kovami içeri alıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Araskendal (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 777 göst.
12 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Melekannem (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Umutvari (500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 235 göst.