0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (2,848 puan) tarafından
Ağlıyor ağlıyor susmuyo dediği birşey olmayınca ve bende yaptım mi eşim bana kızıyor sen alistirdin. Diye geçer mi sadece benim kızımda mi var yoksa tüm çocuklarda mi var

5 Cevaplar

0 oy
(3,320 puan) tarafından
Geçiyor benimki şimdi 3 yaşına gircek sebepsiz ağlamaları geçti çok şükür 
(2,848 puan) tarafından
İnsllah canim gecer
-Reklam-
0 oy
(11,576 puan) tarafından
Oğlum 27 aylık ve sürekli öyle.sanki etinden et kesmisim gibi sürekli uluyarak ağlıyor istediği olmayınca.ve sürekli birşey istiyor
(2,848 puan) tarafından
Bu da öyle vereceğin bişe olsa verecem ama yok bide suyla oyun oynuyo sonradan dokuyo
0 oy
(2,736 puan) tarafından
İşte yaptığın an da artık bir şekilde yaptıracağını biliyor. Esin doğru söylüyor sen yapmissin çocuğu öyle. İsterse parçaların kendini istediği şey olmaması gerekiyorsa yapmayacaksin.
(2,848 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Hayir dediğinde kararlı tutumunu devam ettirmeyip daha sonra dedigini yaparsan böyle olur ne yazık ki kararlı şekilde hayir dedin mi en fazla 2 saat ağlayıp kendini yerlere atacak 2 gün bu inadını devam ettirecek 3.gunu alışacak çünkü ağlayarak istediğini yaptıramayacagini öğrenecek kararlı olman lazim simdi hayir dediğine daha sonra evet dersen çocuk seni kullanmaya devam eder bu konuda esin hakli
(2,848 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Benim kizim ziplayip poposunun üstüne yere atıyor kendini yada bana vurmaya çalışıyor canim kendi kendine aglasa sabrederim ama zarar veriyor kendine bazen bana 23 aylik suan bende dedigini yapsam bir dert yapmasam bir dert
(2,848 puan) tarafından
Aynn canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 171 göst.