0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (612 puan) tarafından
Bu ay sonunda üç yaşına girecek, ya herşeyin farkında o kadar dikkatli ki. Bakıyorum etraftaki yaşıtı çocuklara yanlarında dünya yansa dönüp bakmıyor. Ben elimi bişeye atayım niye aldın niye yaptın sürekli ama sürekli sorular. Mesela şu içecek olayım elimi daha bardağa uzatırken susadım diyo, ya da tuvalete gidecek olsam çişim geldi diyo. Mesela evde yumurta bitmiş olsun bunu duyduğu anda tesadüfe bak ki hemen yumurta yiyesi geliyor. Ben yemek yaparken öğrenme kulesi var orda duruyor ama sürekli soru soruyor onu niye koydun bunu niye döktün niye of dedin niye puf dedin. Bunlarda ne var diyebilirsiniz ama cidden yaşarken böyle olmuyor. O kadar daralıyorum ki artık. O kadar kitap okudum düzgün yetiştireyim diye ama artık herseyimle error vermeye başladım. Ne sabır kaldı ne tahammül 

3 Cevaplar

+1 oy
(3,527 puan) tarafından
Oğlum ekimde 3 olcak bugün nişan fotolarımıza bakıo biz neredeyiz die soruo:) 
(612 puan) tarafından
Ben de koridoru süpürüyordum onun odasının yanından geçtim gelmiş yanıma diyo ki buraya kadar gelmişken niye dönüp gittin niye benim odamı süpürmedin :)
(51,131 puan) tarafından
ayip seninde yaptigin supursene.orayi da ☺️
(612 puan) tarafından
Tamam annecim supureyim dedim bu defa da diyo ki bana dikkat et tamam mı, korkuyo onu da çekeceğim diye :)
(3,527 puan) tarafından
Ay kıyamam onu nasıl akıl etti maşallah:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda temmuzda üç yaş olacak anlattığın gibi biraz daha fazlası günde 1500 kere anne diyor tabi çok şükür ama bıktığım olmuyor değil onu niye aldın bunu niye attın kahvemi içiyorsun niye içiyorsun benimkide hep böyle 
(612 puan) tarafından
Aynı ya gerçekten aynı. Mesela su istiyor onu getirmeye kalkıyorum daha kapıdan çıkmadan anne anneee niye gidiyorsun gelsene anneee
tarafından
Yaaa benim yeğen de 3 yasında sürekli ablama sorular soruyor ablam artık yeterr diyor o kadar bayılıyorum ki onun sorular sormasına bayılma diyor az kaldı seni de görücem diyor ben şikayet etmem diyorum ama bilemem:) yerim onları
(612 puan) tarafından
Günde yedi sekiz saatimiz baş başa geçiyor, artık çocuğumdan kaçıyorum ya öyle söyleyim:)
tarafından
Ahahah çok güldüm yaaa :)
tarafından
Benim kızkardeşlerimde bayılıyor ama sonra ablaaaaa kızını bir al diyorlar ☺️
0 oy
(51,131 puan) tarafından
benimki de her lafin icinde hic konuşamıyoruz.yaninda otur dedikodu yap bilmisler hepsi
(612 puan) tarafından
Ben bunları yazarken bile ne yazıyorsun kime yazıyorsun o teyzemi bu amcami, vallahi kafam uyuştu. Hala kulagima biseyler fisildiyo:))
(51,131 puan) tarafından
bide ne yaziyosun diye cevap verene kadar tekrarliyo demi ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 195 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2801 (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
22 Mart 2024 Aile kategorisinde baharyigitkara (127 puan) tarafından soruldu