0 oy
144 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (369 puan) tarafından
Yenı battaniye almam lazım yaz ayında misafire kullanmak ıcın pamuklu mu almak lazım welsoft  mu alayım polyester  var onu mu alayım. Dokusu sığ kaliteli ve uygun tavsiyeniz var mı. Bıde yastık yüzü carsaf alcm evdekiler hep rengi soldu. Makınada rengi bozulmayan marka tavsiyeniz var mi cok tesekkur ederim şimdiden 

8 Cevaplar

0 oy
(54,504 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
taç urunleri guzel oluyo battaniye bilmiyorum o kadar cesit 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana madame coco’dan hediye geldi. Welsoft çok memnunum. Hem ince hem de yumuşacık. 
0 oy
tarafından
Lcwnin battaniyeleri güzel uzerlerinde nohut nohut olanlar
0 oy
tarafından
Karaca ve inglishhome dan aldım hep 3 senedir kullanıyorum ve çok sık yikamama rağmen solma yapmadılar 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Her zaman tercih yüzde yüz pamuklu olmalı battaniye nevresim de falan polyester zaten naylon demek hem rengi solar hem ağzı gözü yamulur welsoft da aynı aşağı yukarı. Yıkarken de maksimum 40 derece de yıkamalısın canım. Benim nevresimlerim karaca taç tabi çok önceden almıştım şu an fiyatları pahalı ama en iyisi de onlar haftalık yıkarım ne çekme ne solma yapmadı
0 oy
(8,226 puan) tarafından
Karaca'nın battaniyesi denk gelmişti bana çok güzel ya yumuşacık pofidik bir şey
0 oy
tarafından
Bnmkiler karaca cnm memnunum çok 9 senedir kullanıyorm
0 oy
tarafından
Ben olsam battaniye alacağıma uyku seti alır öyle kullanırdım daha düzenli olurdu uygun fiyata güzel uyku setleri var illa marka almak zorunda değilsin misafir gidince at makğnaya yorganı yastığı geç gitsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 455 göst.
23 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
23 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 649 göst.
16 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.
29 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensesp (10,210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,141 soru

24,381,517 cevap

348,760 kullanıcı

...