Ben tahminen 2bucuk ay once sezeryan oldum 2.sezeryanimdi doktor 2ay ilişki olmaz dedi. Zaten kirkim cikti 52.gunadet oldum adet bitdi ilk iliski oldu bende bundan once sezeryandan sonra 3yil korunmustum esim biliyor dedim korunmak lazim adama hicbisey demedim.ve kaza oldu anlarsiniz:)) uyardim bir daha olmasin dedim. Neyese 3gundur midem karnim fena agriyor dun burda bir postda konusurken fistigima nasılsın falan konustuk dedim karnim agriyor o da sakayla karisik hamile falan olursun dedi bu da kafami karistirdi. Dunden beride burnum da garip bi koku var ne kokusu da anlamıyorum ve midem bulaniyor. Bem 2hamileliyimde de hic bir belirti yasamadim hamile oldugumu oyrendim. Simdi oyle bisey ola bilirmi arabir basim da donuyor. Günaha girmek istemem ama olmaz yani doktor 2.sezeryamdam sonra 5yil ara dediler en az 3yil beklemeliyim teselli verin nolur olmasin oyle bisey basim agridi dusunmekten
Bunun en iyi we net cewabi kan tahlili snucun olr we sende rahatlarsn
Kuzum 2 kere Hamile kalmışın hemen belirti olmayacağını bilmiyor musun 2 3 hafta bilemedin 1 ay bekle bakalım bide madem kaza oldu ertesi gün hapı kullansaydın ya
yeni dogum yaptnzya smdi yumurtalar calisiyodur aman dkkat canm
Canm indi gördum paylasımını nece gundu yasayis olub aranısda. Bide onuda deyim ki yalancı hamilelik deyilen seyde var ha elmen tesdiklenib sen pskolojik olarag da özunu hamile hiss ede bilersen ve hamilelik belirtileri olar. Sonra garnın sisergir arasdır elə seylər olur. Ama psxolojik di hamisi. Sen en yaxsısı vaxdından kecibse gan analizi ver xeqe analızı. Vaxdınnan kecmeyibse zaten elə hiss kecirmeyin olmaz yani hamile olsaudın en axınnan 2 aya yaxın olur elə sylər
Off kuzum daha yeni gördüm postunu.. Bende aynı tedirginligi yaşıyorum biz bide doğru düzgün ilişki bile olamadı ben çok fena korktum kaçtım falan :) ama yinede adet olmayınca çok tedirgin oluyo insan seni şuanda çok çok iyi anlıyorum.. hayırlısı diyebilirim tek.. Inşallah yoktur dersem sanki günah gibi geliyo kuzum hayırlısı.. kendim ici nde korkuyorum eşim istemiyorum kesinlikle olmaz diyo ama olduysada yapicak bisi yok o anda tedbiri tam alamayan bizdik sonuçlarına katlanicaz.. bi sonraki adetine ne kadar var canım? Birde bulantı falan hepsi psikolojik olabilir..
1,507,527 soru
24,607,209 cevap
363,908 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın