Tam olarak böyle değil ama benzer bir şey yaşadık. Ben çalışıyorum ama geçen sene ücretsiz izindeydim. Eşimin babası da eşimi zaten taksici niyetine kullanıyor. En basit şeye bile eşimi 40 km öteye çağırıyor. Biz geçen sene yetistiremedik kaç defa altın bozdurduk. Maaştan elimize bin lira falan alıyordu, araba deposu da bın liraya doluyor. Eşimin dayısının kayinbabasi öldü diye şehir dışına gideceklerdi ve tabii ki bizim arabayla ama kuzeni goturecek. Eşim de tutturmuş depoyu doldurayim. Ben de kavga çıkardım, ben kaç aydır üstüme başıma bir şey almiyorum senin dayının kayinbabasi öldü diye niye ben daha zor duruma düşeyim. Kaynım annesine kartını verdi, arabada diğer dayı ve teyze, kuzen var. Dedim onlar doldursun banane. Adamlar kaç km yol gidecek ama ben altın bozdurup depo dolduracakmisim. Eşim hepsini değil ama çok azını doldurdu ve annesi, teyzesi mecbur depoyu doldurmak zorunda kaldı. Dayısı o kadar yol gitti geldi 5 kuruş Hayri gecmedi. Eşim de o zaman param yoktu dedi açık açık. Beni gosterseydi bahane yine bir tartışma çıkardı ki kendi de benim kötü gorunmemi istemez benden kaynaklı olduğunu söylemedi.