0 oy
1,789 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ya kızlar geçen de post atmıştım görümcem maddi olarak alamayacağımız bir şeyi anneler gününde toplu alalım istiyor dikey süpürge ortak almak istiyor Ben de buna tepki koydum kavga çıktı sonrasında olanlar Allah rızası için siz söyleyin başınıza gelse ne derdiniz tepki ne olurdu bu mesaj yazan adama ben ne diyeyim resmen bacısına bir karım yüzünden almadım demediği kalmış kendini de beni de ne kadar kötü bir duruma koymuş sabah tartıştık kardeşine bu mesaj atmış gel de sinirlenme çok mu zor siz alın ben kendime göre alacağım demek ya doktora gittim kalp problemlerim var tamamen stresle alakalı dedi çok mu stresli bir hayatın var kalbin böyle yorulmuş gel de stres altında olma bir gün bu adam benim sebebim olacak

image

38 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Seni çocuklarını kısmıyorsa bence annesine alacağı hediyeye karışmamalisin 
(1,935 puan) tarafından
Eşim beni düşünüyor mu bizi düşünüyor mu evin rızkını çocuklarının rızkını götürüp sırf kardeşim ben bunu aldırdım dedirtmek için yaptığı bir şey için para veriyor mecbur hissediyor çünkü almazsa kabul etmese onun durumu yok alamıyor annesine bir şey lafını söyleyecek biliyor ve evet söylenmesi bile yanlış çünkü ortada paramız bu şekilde bizi zorlamaya hakkı yok kimsenin utanıyor olabilir ama ben utanmıyorum benim durumum bu Ben durumumun üstünde bir şeyi kimseye alamam kendi cebime göre kendi zevkime göre gider bir şey alırım
(2,645 puan) tarafından
Meryem sen bu konuda sonuna kadar haklisin kardeşim kendini burada bu kadar yıpratma. Tek anne eşinin annesi değil senin de annem var sen de bir annesim. Bunun adı anneler günü ise eğer her anneye eşit değerde hediye alinir. Birine dyson birine çiçek birine de nah sana hediye denmez yani. Gücünüz de yetmiyorsa gorumcenin patavarsizgi dusuncesizligi yüzünden bu yükün altına girmenin bir anlamı yok
Benim kayinvalideme kurutma makinesi almayı uygun gördüler geven seneden beri alınacak bu seneye kaldı. Gorimcem gitmiş almış bize de payımıza düşeni ödemek kalıyor kardeş başı 4bin ödenecek. Normalde olsa belki değmez ama şu an sıkışık durumdayız eşim o parayı vermeye kalksa evde kıyamet kopar çünkü bunun sirası değil. Su an aciliyeti olan şeyleri alıp mevcut borcumuzu ödeyince ablasına da üstümüze kalan payı vereceğiz. O zamana kadar TL nın ne kadar değer kaybettiği çok da umrumda değil. Herkes kafasına göre plan yapabilir bedelini de öder. Verilemeyecek bir paraysa da buna boyun etmek zorunda değilsiniz. Ama kayinvalidene yapılacaksa annene de yapılması lazım bu koni çok net bir konu kimse kusura bakmasın.
(1,935 puan) tarafından
Kaavi çok teşekkür ederim beni anladığın için eşime anneme de alacağım dedim biz ne yiyeceğiz dedi düşün artık bende ondan sonra film koptu kızdım aradı özür diledi kayinvalideme görümceme de söyledim özür diledi görümce bu şekilde düşünmemiştim dedi ve iki kaynım katılmıyor.imis üç kişi olacaklarmis 17.000 için bizde iptal edince vazgeçtiler herkes cebine Göre alacak
(2,645 puan) tarafından
Çok mantıklı olmuş sonunun böyle bağlanması. Zaten annelere verilen değer hediye ile ölçülmez sevilip sayılarak ölçülür iyi niyet ile ölçülür siz çizginizden şaşmayın
(1,935 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ki bugün gidip direkt aldım mesela annelere ama cebime göre aldım yani
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Abartmıyor musun biraz annesi sonuçta ne alsa az kalır hakkı ödenmez. Senden çocukların dan kısıp vermeyecek se bırak alsınlar annelerine hediye karışma hakkın yok bu kadarına 
(1,935 puan) tarafından
Ya ben pek beyaz eşya almam dikey süpürgeymiş dyson imiş açıkçası fiyatlarından da haberim yoktu eşim dün işte söyledi dikey süpürge dedi markası da bu dedi Ben de markasına bakınca o şekilde hani fiyatını gördüm dün burada insanlar söyledikçe ben baktım diğerlerinin fiyatlarına benim söylediğimle insanların düşündüğü arasındaki fiyat farkını görünce çok şaşırdım öyle bir fiyat olsaydı ben hiç umursamazdım bile bazen maalesef ki detaylı açıklama yapmak zorunda kalınıyor kimse kimsenin evinin hayatını bilmiyor benim evimin giderlerini bilmiyor yaşantımı bilmiyor direkt yargılama anne de baş tacıdır ama sonuçta Ben de 3 evlat büyütüyorum Benim de kendime göre giderlerim oluyor
tarafından
İşte bizde normal süpürge olarak anladığımız için bu şekilde bir tepki verdik ☺️
(1,935 puan) tarafından
Neyse sonuca bakalım en azından doğru anladın
tarafından
Başta da doğru anladım da birbirimize laf anlatamadık ☺️
(1,935 puan) tarafından
Eeee hadi öyle olsun
+1 oy
(16,635 puan) tarafından
Bence iyi olmuş. Hiçte stres olmazdım onlarda ben yokmuşum gibi hareket etmemeleri gerektiğini öğrensinler herkes ayağını denk alır böylece 
(1,935 puan) tarafından
Sence öyle mi geri adım atmam bu saatten sonra ama bu şekilde yapması
(16,635 puan) tarafından
Yani daha büyük kavgalar etme bence eşin hatalı bunun kavgasını etmen iyi olmuş. Ama bir yandan da gorümcen ve eşin için bu ders olmuştur. Senin razı gelmeyeceğin şeyleri yaparken iki kere düşünür veya sinsilik eder duyurmadan yapar bilemiyorum o da mümkün maalesef
(1,935 puan) tarafından
Hesap hareketlerinden görürüm o zaman daha büyük çıngar çıkar ona cesaret edemez bundan sonra kabuğuma çekilmeyi düşünüyorum konuşmamayı evet hayır bunun dışına çıkmak yok yani çünkü hak etmiyor beni bu şekilde rezil eden bir adam benim konuşmamida gülmemi de hak etmiyor
(5,704 puan) tarafından
Bence cokta kotu bise dememis msjfa iyi olmus senden yana  musaden olmadigi icin katilmadigini ima etmesi. Bundan sonra emrivaki yapamazlar. Durumun iyiyse tabiki karisilmaz ama sanki diger postunu hatirliyorum ben sununla idare ediyorum bununla idare ediyorum falan demistin sanki. Once evinin ihtiyacini karsilar bir eksigim yada degisecegim
Bisey kalmadi dersin durum da musaittir ozaman istiyorsa aldin katilsin ama once kendi evine
(1,935 puan) tarafından
Doğru hatırlıyorsun canım istedikleri şey ucuz bir şey olsaydı ben zaten sesimle çıkartmazdım ki dayson istiyor Bir de ben zaten 12 yıldır alıyorum zaten kendi aklımı kullanıyorum alıyorum bugüne kadar kimseye gelin ortak alalım demedim ne gerek var herkesin gücü kendine göre hem bu başka bir şey için de geçerli bir şeye ihtiyacı olsaydı gerçekten olmasaydı kendimi sıkar yine alırdım anne o baş tacı ama ikincisine alacağı bir şey için niye izin vereyim ya kim izin verir ve durumum da ortada maddi olarak da olmuyor maaşımın üstündeki bir şeyi sırf görümcem istiyor diye niye alayım
+1 oy
(9,242 puan) tarafından
Anneye alıyorlar sonucta oda kırılmıstır ama msjda bişey yok derdini anlatmak istemiş
(1,935 puan) tarafından
Mesaj da şuna canım söylediğim sana yani şunu diyebilirdi ben kendim başka bir şey almayı planlıyorum siz kendinize bunu alabilirsiniz bu şekilde yazarak karşıdaki insana ufak sıkıntılar oldu diyerek hakkını helal et kusura bakma diyerek ben değil eşim istemiyor demeye getirdi O da bunu biliyor ve bunu bilerek yazıyor Sen izin vermezsen ben de böyle yaparım'a getirdi
(9,242 puan) tarafından
Oyle diyebilirdi ama erkekler ince düşünemiyor
(1,935 puan) tarafından
Hiç düşünemiyor maalesef
(1,935 puan) tarafından
Biliyor musun kaynanamgilde ilk anneler günü hediyesini başlatan Benim 12 yıl önce bu eve geldiğimde kimse o tarz şeyleri kutlamazdı çok garipserdi ilk doğum günümü kutlamıştım mesela evlendikten bir hafta sonra biz de böyle şeyler yok dediler işte bende var dedim ben  seviyorum özel günleri önemsiyorum demiştim ardından 2 ay geçti o zamanın parasıyla iğne oyası yaptırmıştım kaynanama 100 liraya 12 yıl önce çok da güzel bir iğne oyası param vardı o zaman çocuğum da yoktu hem ona hem anneme ikisine de güzel iğne oyası bir yazma yaptırmıştım çok da sevinmişti garipsemişti çünkü ona hediye alan yokmuş bu tarz şeyleri hiç önemsememişler onlar için bu tarz günler önemsizmiş Ben önemli ettim ben  verdim benim sayemde başkaları da verdi 12 yıl geçti hala kaynanam söyler sayende şu an hediye alıyorum diye kırıldığım tek nokta benim görümcemin beni bir hediye muhtaç etmeye çalışmış olması hem de dayson gibi bir şeye
+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Bunda rezil olacak bir şey yok iyi de olmuş söylediği 
(3,061 puan) tarafından
Tartismanizi anlatmamış bor sıkıntı oldu kendin al demis.
(1,935 puan) tarafından
İşte umarım bundan sonra ki mesajlarda sorduğunda anlatmamıştır
tarafından
E belki de maddi sıkımtı oldu sen niye strese girdin ki sen mi fazla takiyosun acaba dediginde hicbir sey yok ki kocanin hem oyle bilseler ne olacak maddi durumunuz cok cok iyi olsa karişmazsin zaten
tarafından
Senle tartistigini senin izin vermedigini bilmeleri daha iyi bile olabilir bu olay bahane olur her seyde seni yoksayip bir seylere karar vermezler esin de senin sozune onem verdigini belli etmis otur sevin bence :)
(1,935 puan) tarafından
Umarım öyle olur canım
+1 oy
tarafından
Canım senin adını vermemiski. Hem verse bile izin vermemişsin sonuçta.

Bende istemezdim kendinin yokken ona alınmasını.

Ama adam kötü bişi yazmamiski sadece helallik istemesi saçma olmuş ne alaka
(1,935 puan) tarafından
Helallik istemiş ufak sıkıntılar oldu hani bu kelime zaten ben istiyordum diyor öncesinden zaten istemiyorum diye bir kelime kullanmamış bu şekilde yapmak yerine konuyu kapatmayı tercih edebilir di bizim tartışmalarımızı başkasının bilmesine ihtiyaç var mı
tarafından
Belki sebebini aciklayamadigi için öyle demistir
Tartışma yaşadık dememiski. Ufak bir sıkıntı oldu demiş. Belki maddi sıkıntı oldu diye dusunebilir
(1,935 puan) tarafından
Umarım sonrasında kardeşi sorduğu zaman öyle yazmıştır bana sadece bu kadarını attı iptal ettim diye
tarafından
İyi yapmış canım bosver
0 oy
(40 puan) tarafından
Cildirmamak elde degill ben bile sinirlendim attigi mesaja
(1,935 puan) tarafından
Bende sinirlendim ama kimin umrunda
0 oy
(4,005 puan) tarafından
Ben rahatsız olmazdım açık açık benim.aldirmadigimi söylese bile evdekini adam yerine koymayıp bütçemizi düşünmeyip gidip kendi kafasına göre hareket edecekse varsin beni kötü bilsinler izin vermem vermem kime ne
(1,935 puan) tarafından
Ya söylediklerinde haklısın da böyle tartışmaya ne gerek var yani insanların bizim aramıza geçenleri bilmesine ne ihtiyacı var oturup benim gücüm yetmiyor da demesin Ben başka bir hediye almayı planlıyorum siz kendiniz ne almak istiyorsanız alabilirsiniz dese Bizim tartışmamız bizim aramızda kalsın ne olurdu yani
(4,005 puan) tarafından
Bosver canım kafana takacagin kadar önemli Bi konu değil bunu kendisinin düşünmesi gerekirdi
(1,935 puan) tarafından
Orası öyle canım şimdi de özür diliyor
(4,005 puan) tarafından
Bak işte hatalı olan sen değilsin takma kafana
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(7,452 puan) tarafından
Canım bir tane ekran görüntüsü var o da gayet normal bişey yazmış seni ima edecek bişey göremedim ben. Sen fazla alıngansın bence. Başka ne yazabilirdi ki seni ifşa etmemiş işte. Ayrıca anneler günü sonuçta bırak alsın evini ihmal etmeyin diyor mu seni ihmal ediyor mu ki kızıyorsun. 
(1,935 puan) tarafından
Dyson elektrik süpürgesi almak istiyorlar ve kaynanam dört beş yıl önce elektrik süpürgesi aldı ve maşallah çekim kuvvetini hala çok iyi o zaman da iyisinden almıştı O çok kabaymış bu yüzden bunu istiyorlarmış ben asgari ücretle geçinen biriyim kocam sırf o istiyor insanlar içinde alamıyor dedirtmemek için almak istiyor sen olsan izin verir miydin görümcem senin maddi durumunu bile bile bunu istese görümcene tepki koymaz mıydın ufak sıkıntılar oldu ben alamıyorum hakkını helal et kusura bakma bunlar ne demek ufak sıkıntı ne demek bunun devamında eşim ne yazdı bunları bana atmadı ki
(7,452 puan) tarafından
Anladım canım çok haklısın o zaman. Eğer kocan anacı biriyse istediğin kadar tatlı dille nedenini anlat yine seni haksız bulur. Benim kaynanamda öyle bankada para biriktirir iki oğlundan ister ne isterse. Ben bişey demiyorum çünkü zamanında dedim eşim o benim annem alcam tabi dedi daha da demem. Saftirikler kendi bütçelerine göre hareket etmeyi öğrensinler.
(1,935 puan) tarafından
Vallahi ben karışıyorum canım kimse kusura bakmasın ben evimi rızkını sırf görümcem Ben bunu aldırdım diyecek diye yapamam kusura bakmasınlar
(7,452 puan) tarafından
Sizin bir de asgarî ücretmis durumunuz kendinize göredir karış tabi.
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım üç çocuk var benim
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Senin de kardeşin var mı 

Sende eşine deki biz de karar verdik süpürge alicaz 

Bana da ver yari ücretini 

Yani bu en büyük taktiktir Sonuçta onlar öyle bir şey karar veriyorsa sen dedi ki ben de kendi annemi alacağım o zaman ne tepki veriyorsa Sen de ona karşılık verirsin derse param yok dersin ki neden seninkine gelince var Bana mı yok
(1,935 puan) tarafından
Canım maddi durumum yok istedikleri Dyson onu alabilecek durumum yok benim bir elektrik süpürgesini ne sırf adı var diye ben asgari ücretin üstünde maaşımın üstünde bir para niye vereyim ki ihtiyacı da yok ihtiyacı olsaydı yine bir şekilde kendimi sıkmaya çalışırdım
(6,305 puan) tarafından
Hayır gülüm Maddi durumunu falan her şeyini Sen zaten daha iyi bilirsin Benim demek istediğim Hani ablasına mı kardeşine mi Kimse o yazdığı kişi ona böyle bir şey yazmış ya sen de eşine de ki o zaman benim anneme de alacağız Seninki anneyse Benimki de anne böyle dediğin zaman zaten o da otomatik olarak duracaktır
(1,935 puan) tarafından
Söyledim onu ne.yiyecegiz diyor bende sinirlendim o anda açtım ağzımı sonunda iptal etti şimdi de özür diliyor
(6,305 puan) tarafından
Ohh iyi etmişsin
Ne yiycekmis niye kendi anana alırken düşünmüyorsun hiç
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Mesaji bilmem ama anneler gününde kaynanan hiçbirşey istemese ne olacakt. Insanlar sizin varlığınız yeter diyor . Biz çorap alsak annem ne gerek vardı der yani

Ayrıca dayson iatemekte ac gözlülük kimse kusura bakmasin

Ha zengin esiniz zaten kendisi düşünür alir kadinda bunu düsünmedimi belki oglunu maddi acidan zorladı umrunda degil kadının 
(1,935 puan) tarafından
Kaynanamın haberi bile yok Bir gün laf arasında öyle belki şakayla söyledi yani görümceme o diyor çünkü söylemiş bizim yanımızda bunun konusu bile açılmamış demiş Bu dik süpürgeler çok güzel çok hoşuma gidiyor Ben her hoşuma giden alsaydım şu an dünyada bir şey kalmazdı ki ama cebime bakıyorum hayatıma bakıyorum Ve ben gerçekten asgari ücretle geçinen biriyim asgari ücretin üstündeki bir şeyi ben neden almak isteyeyim bu vicdansızlık değil mi ki 12 yıldır kendi cebime göre kendi bütçeme göre her zaman alırım ihtiyaçları bir şey olduğu zaman gördüğüm zaman evlerinde eğer cebim müsaitse gider alırım eşime de derim annenin buna ihtiyacı var herhalde alamıyor gidip alalım e ben bunları zaten yapıyorum ama bu şekilde yapması ne kadar kırıcı biz mecbur etmeye çalışıyoruz eşim de sırf alamıyor kendine yedirmemek için kabul ediyor ama ben edemiyorum vicdanım el vermiyor çocuğumun rızkını götürüp de bir görümcenin Ben kardeşlerimi aldırttım dedirtmeye
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Adam ne yapmış ki iznin yok diye katılamayacağını belirtmiş kardeşine daha nasıl izah edebilirdiki bu konuyu.
(1,935 puan) tarafından
Ben başka bir şey almayı planlıyorum Bu yüzden siz kendinize göre alın bunu diyebilir di değil mi bizim aramızda geçen tartışmayı onların bilmesine ne gerek var
(7,751 puan) tarafından
Sıkıntılar oldu derken maddi sıkıntılar gibi anlaşılıyor senle olan tartışma olarak anlaşılamamıştır bence.
(1,935 puan) tarafından
İnşaallah öyle olmuştur
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Dikey Süpürge kaç para ki
(1,935 puan) tarafından
Dyson canım dikey süpürge dediğim en ucuzu 10.000
(8,028 puan) tarafından
Başka bir marka önerisinde bulunsaydı hem ucuz hem de iş gören. Bir de eşin kötü bir şey dememiş. Ne senin adını vermiş ne de kavga ettik gibi bir söylemde bulunmuş
(1,935 puan) tarafından
Önce bakarız dediği şey için şimdi böyle olması anlaşılıyor ama anlaşılsın artık
(8,028 puan) tarafından
Hiç de anlaşılmıyor dışarıdan bakılınca
0 oy
(983 puan) tarafından
İnan bazen böyle olmak gerekiyor. Boş ver eşim iyi demiş. Üstü kapalı Bi şekilde söylemiş. Sen olayı anlatmasan ben mesajı görsem herhalde para konusunda sıkıntı oldu derim. Boş ver canım sen kardeş onun kardeşi anne onun annesi sen hiç karışma ne yaparlarsa yapsınlar 
(1,935 puan) tarafından
Bu yaşıma kadar hiç karışmadım kimse muhatap olmadı cebime göre her daim onlara yardım etmeye çalıştım bu evde ilk anneler günü geleneğini getiren hediye alan da benim zaten ama gerçekten bir dayson alacak gücüm yok sırf görümcem Ben anneme bunu aldırttım dedirtmek için niye yapayım ki ikinci süpürgesi olacak elektrik süpürgesi var zaten onun maşallah çekim gücüde kendisi saglam 4-5 yıl önce almış
(983 puan) tarafından
Ay ne gerek var yani yaaa. Fazla abartıya gerek yok hepimiz milyoner değiliz sonuçta ben mesela Bi başörtü aldım tamam djdjdj
(1,935 puan) tarafından
Bende şimdi gittim etek aldım 200 lira birde üst 200 lira bitti aynısını anneme de aldım
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Tam olarak böyle değil ama benzer bir şey yaşadık. Ben çalışıyorum ama geçen sene ücretsiz izindeydim. Eşimin babası da eşimi zaten taksici niyetine kullanıyor. En basit şeye bile eşimi 40 km öteye çağırıyor. Biz geçen sene yetistiremedik kaç defa altın bozdurduk. Maaştan elimize bin lira falan alıyordu, araba deposu da bın liraya doluyor. Eşimin dayısının kayinbabasi öldü diye şehir dışına gideceklerdi ve tabii ki bizim arabayla ama kuzeni goturecek. Eşim de tutturmuş depoyu doldurayim. Ben de kavga çıkardım, ben kaç aydır üstüme başıma bir şey almiyorum senin dayının kayinbabasi öldü diye niye ben daha zor duruma düşeyim. Kaynım annesine kartını verdi, arabada diğer dayı ve teyze, kuzen var. Dedim onlar doldursun banane. Adamlar kaç km yol gidecek ama ben altın bozdurup depo dolduracakmisim. Eşim hepsini değil ama çok azını doldurdu ve annesi, teyzesi mecbur depoyu doldurmak zorunda kaldı. Dayısı o kadar yol gitti geldi 5 kuruş Hayri gecmedi. Eşim de o zaman param yoktu dedi açık açık. Beni gosterseydi bahane yine bir tartışma çıkardı ki kendi de benim kötü gorunmemi istemez benden kaynaklı olduğunu söylemedi.
(1,935 puan) tarafından
En güzelini yapmış canım niye kendini ya da seni kötü duruma düşürsün ben karıma söz geçiremiyorum işte karımla aramda böyle tartışmalar çıkıyor ya da karım bana söz geçiremiyor bak ben böyle konuşuyorum ha getirsin Ben de bunu istiyorum işte bizim aramızda geçen bizim aramızda kalsın başkalarına uygun bir dillen ne olmuşsa onu söyleyelim maddi durumum yok alamıyorum bunu da diyemiyorsun Ben başka bir şey almayı planlıyorum Bu yüzden buna katılmayacağım deyip kapatabilir konuyu
(1,858 puan) tarafından
Maddi durumum yok demek de ayıp değil. Ülke şartları belli. Biz şu an çift maasiz ve yeminle Dyson almak benim için de hayal. Param yok, alacak durumum yok denebilir, bu kadar gurura da aile işini başkasına açmaya da gerek yok.
(1,935 puan) tarafından
Gelde anlat kocama
0 oy
tarafından
Anlatmışsın yarım yamalak dik Süpürge var dik superge var yani çoğunluk ceval verene tepki vereceğine güzelce gelir düzeyinin bu alınmak istedikleri süpürge bu bende durumumuz yetmez illa öyle birşey olmasına da gerek yok dedim tartıştık böyle böyle oldu yazsan herkes anlardı yok önceki postun o zaman önceki postun da sorduysan gene neyin sinirini yaşıyorsun habire haklısın bence bende alınsın istemem yani bir annem o mu kendi anneme de aynı alacak durumum varmı yok olamazda ne diye gidip bir başkasına alayım payıma düşecek olan para en az 5 bin lt zaten öyle bı param olsa kendime çocukluma cocuma harcarim eşinde aynida öyle yapmış ne cicaksin çıkar getir o parayı bana direk say elime varsa öyle bir gelirin derim yani gitsin ek işe aklı başına gelsin 
(1,935 puan) tarafından
Dyson marka sabah o kadar sinirli idim sipariş vereceklerdi bende film koptu tam anlaşılır yazmadım ama o kızdığımı söylediğin insanlara Dyson diyorum maaşın üstünde diyorum hâlâ ne olacak alsa idi diyorlar linç etmek için ediyorlar
tarafından
Hiç aldırma tek anne değil günümüz şartları belli alamazsın yani bu bir net esindede hata var hiç olur falan denmez böyle şeye insan önce gelirine bakar sonra kayınvalideme yapabilirmiyim diye bakar susar oturur
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım şimdi de özür diledi
tarafından
Sevindim senin adına :)
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Dese nolur ya butcem yetmiyorsa görümce kim ben ağızlarının payını veriyorum valla
(1,935 puan) tarafından
Ben çok yüz göz olmayı sevmiyorum
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Ee canım sen sorun çıkardın sonuçta söylemesi neden zoruna gitti haklı olsanda sen dediğin için almıyor 
(1,935 puan) tarafından
Bizim aramızda olan şeyleri neden kardeşine anlatıyor bu normal mi almayacağını söylesin ama bu şekilde değil
(6,438 puan) tarafından
Tamam da bahanesi var işte kendide durumum yok diyebilir olmadığının farkında ama napsa etse vazgeçsem diye düşünmüş hazır ortada bi sorunda varken söylemiş tavrını sert belli et paraya çevirsin konuyu
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Keşke karışma saydın annesi sonuçta mahcup olmuş mesaj da sıkıntı yok sonuçta doğru söylemiş  napsın  açık açık eşim ıstemıyor dememiş sonuçta 
(1,935 puan) tarafından
Annesi değil ki ortalığı karıştıran isteyen görümce Dyson birde benim gücüm yok o zaman anneme de alayım oda anne bende anneyim bende isterim yok benim nerede para tek onun annesi yok
0 oy
tarafından
İyi olmuş boşver sende tepkinden geri dönme herseyı gectım o bacı bacı diyorlar deli oluyorum o bacılar adam yerine koyup seni niye dahil etmıyor kendı aralarınfs çocukları almıs gıbı gösterecek dış kapınnın  dış mandalı oluyoruz biz hep hele bacı demelerine deli oluyorum vala bende de varlar nefret ediyorum böyle ortak bir şeye gırısıp bana demezlerse durumumuz da var bız kendı adımıza eşimle alırız asla onlarla ortak bır sey yapmam ben onlar alacak kadın sevinecek gelin dahıl bile olmayacak ve günümüz dekı en pahalı süpürge yani ne alaka maddı durumumuz var bızım bızde bıke yok o bır ihtiyaç değil yani desen makınesı bozulmuş buzdolabı bozulmuş falan seve seve yani görümce lerin de ne alakaysa kendılerındr varmıymıs o süpürge bır de 20 bin TL ya yazık günah ya
(1,935 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım bundan sonra bizlede yapmazlar bundan sonra

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 340 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,081 göst.
19 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
0 oy