0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (266 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 6 aylık sunnet ettirmeyi düşünüyoruz sizce dikişli mi daha iyi yoksa yapıştırma mi hangisini önerirsiniz bide sünnetten sonra neler yapmam gerek bilgi verebilirmisiniz ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oğlumu 8 aylık Ken özel bir klinikte sünnet yaptırdım dikişli oldu ilk gece sadece çok zor geçti bizim için sonrası çok rahattı maşallah 10 günde zaten tamamen toparlandı. 

Bizim doktor sünnet ten sonra pansuman yapmadı gazlı beze krem sürüp üzerine koydu eve gittikten sonra o bezi atın krem sürün bolca dedi her gün duş aldırın dedi dikişlerin daha çabuk iyileşmesi için her bez değişiminde krem sürdük sünnetli kızımda böyle nasıl desem tüylenme gibi kalıntılar oluyor onları ellemeyin kendiliğinden geçiyor onlar 

Aklıma bunlar geldi ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,736 puan) tarafından
Ben 2 buçuk aylikken yaptirdim. Hiç sıkıntı çekmedik. Çocuk canı yandikca emdi. 1 haftada tamamen iyileşti 
(266 puan) tarafından
Dikislimi dikişsiz mi
(2,736 puan) tarafından
Dikişli kuzum
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben pazartesi gunu sunnet yaptırdım 7 aylik bebegim dikişsiz sünnet yaptırdim sadece ilk gun zordu gecemiz güzel geçmişti bizim bugunde aparatı çıkartmaya göturduk 10 gun pansuman yapcaz 
(348 puan) tarafından
birde doktorun zaten anlatıyor neler yapman gerektigini canim bizim doktorumuz iğne vurdugum yerlere uyusturucu krem sür dedi ağrısını alır dedi aksam 5de iğnenin etkisi bitince 2 saate bir krem sürdüm aparat çıkınca pansuman yapılıyor bizim bugun çıkti ilk pansuman doktor yapti bize gosterdi sabah aksam pansuman olcak 10 gun yapın dedi 4 gune bir bana fotograf atin dedi özel klinikte yaptırdik buarada
0 oy
(7,459 puan) tarafından
İki bebeğimide iki buçuk aylıkken yaptırdık dikişli yapıldı dikişler hemen düşüyor zaten ve hızlı iyileşti 
0 oy
(266 puan) tarafından
Bilgi verecek kimse yokmu yaa
(492 puan) tarafından
Ben en küçüğümü v iki büyük oglumuda dikişli yaptırdım belediyeye ismini yazdrdk 1 ay snra aradıla gittk özel hastaneye anestezi verdiler yarım SAT snra da kesi yapıp dikiş attılar eWE geldk 5.ci gün batikonlu ılık suya oturttu m hemen iiyişti 7 gün tamamen iiyileşiyor

Ama benmkile ucu aynı anda oldu 5 gün görmcem geldi iyyy burası hastalık kokmuş demişti evine kimsey i kabul etme benden SNA tavsiye

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 293 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
0 oy
7 cevap 105 göst.

404,033 soru

12,103,793 cevap

36,421 kullanıcı

...