0 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
 18 aya giricez ve bebeğim gece yarım saatte bir meme de ne uyku uyuyor ne bişey artık çok zorlanıyorum birde tek meme tek tarafa yatıyorum her yerim dökülüyor sabahları ağrıdan bugün bıraktırmaya karar verdim gündğz bir iki ağladı istedi ama ruj sürdüm geçiştirdim ama şuan ilk gece patlamasını yaşadı uyandı uykusundan çok ağladı vermedim sallaya sallaya uyudu 1 saat sonra falan çok korkuyorum bu gece nasıl biticek pes mi etsem devam mı

2 Cevaplar

0 oy
(2,414 puan) tarafından
Aynı ben benimde oğlum beni emzik gibi kullanıyor emerek uyuyor şimdilik,ben devam ediyorum emzirmeye bilmiyorum nasıl bıraktıracam benim oğlumda 18 aylık 
-Reklam-
0 oy
(5,653 puan) tarafından
sabir tasi surdum ben 17 aylik braktirttim. ilk gece benim gogus dolmusdu oglanda zaten hasret kalmis sabir tasi mabir tasi dinlemedi vok cok emdi ilk gece bir kez emzirdkm yani. diger uyandiklarindan salladim uyuttum. ertesi sabah dostinex ilac aldim kendime sutum kesilsin diye. ertesi gun pul biber kattim sabir tasina surerken. ozaman daha istemedi . bakiodu kahverengi kirli gogsum emmiodu. gece de isigi acip gosterdim. 3. gece su vererek gecistirdi daha da meme istemedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde B. Sema (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 266 göst.
19 Ekim 2022 Aile kategorisinde Bir erkek annesi (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bodrumlu (126 puan) tarafından soruldu