0 oy
197 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,552 puan) tarafından

Merhabalar hanımlar.. Benim kızım kafasına su döktürmeyi hiç sevmiyor, suyu döker dökmez ayağa fırlıyor.. Küvette yıkasam ayağa kalkıp bana uzanıyor, küvet ayağının altından kayıyor düşüyor.. Tabureye oturtsam kendini aşağı atıyor.. Bunlardan alsam durur mu bilemedim, boşuna para vermek de istemiyorum.. Kullanıp memnun kalan var mı

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık bilmiyorum ama 7 ayından yani tam oturmaya başladığından beri tabure de yıkıyorum
(1,552 puan) tarafından
1.5 yaşında.. Kafasına su döker dökmez ayağa fırlıyor, bunda da kalkar mı bilemedim.. Az önce ben de taburede yıkayayım dedim ama kendini attı, kafası da tabureye geldi, Allah'tan fazla bişey olmadı
-Reklam-
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Ben kafasına takmalik ürün aldım o kadar keyifle banyo ettiriyorum ki (maşallah diyeyim:)) ) tavsiye ederim eğer onu kafasına takmazsam banyoda cebellesiyoruz :))
(1,552 puan) tarafından
Onu da düşündüm de, sanki o kafasının yarısını kaplıyor gibi görünüyor fotoğraflarda.. Yıkamana engel olacakmış gibi duruyor.. Gerçekten güzel yıkayabiliyor musun.. Ben de maşallah diyeyim bu arada :) Benim imanım gevriyor yaptırana kadar, nazar etmeyeyim :)
(1,912 puan) tarafından
Onu takmadan önce ettirmemle çıkmam bir oluyordu üstüme yapisıyordu çıkmak istiyordu.  Onu takınca çok şükür rahatladım. Şahsen tavsiye ederim.
(1,552 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Kesinlikle çok kurtarıcı 1 yaşında yürümüyor ama aşırı hareketli bir bebek bu kurtarıcımız oldu vallahi
(1,552 puan) tarafından
Benimki yürüyor da bundan da çıkıp kaçar mı bilemedim, kaçarsa boşa almış olcam.. Benimki 1.5 yaşında, sizinki de yakında yürür Allah'ın izniyle
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Bende e bebeğin olan var canım gerçekten banyoda çok büyük kolaylık bunun sayesinde kendi başıma yıkamaya başladım mutlaka al 
(1,552 puan) tarafından
Ben hep kendi başıma yıkıyorum ama sanki banyoda güreşiyor gibiyiz daha çok :) Çok teşekkür ederim, e-bebeğinkine de bakayım bi
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Annem aynısını 8 aylık kızım için aldı kesinlikle cok kullanışlı.
(1,552 puan) tarafından
Benimki kalkıp kaçar mı bilemedim, boşuna para vermek de istemiyorum.. Evde koyacak yer yok zaten, bi de parasına yazık olcak.. Sizinki sekiz aylıksa kaçamıyordur herhalde daha
(2,149 puan) tarafından
Yok canım benim kız daha kacamiyo :)normaldede banyo yapmayi seviyo zaten .
Altında plastik gibi bı şey var kaymiyo o yuzden 5 dakikada hızlıca yıkarsın.
(1,552 puan) tarafından
Anladım canım, çok teşekkür ederim
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Bende kaydirak gibi olanı var ondan kullandım ikisine de ama artık normal tabureye oturturyorum diğeri kenarda duruyo
(1,552 puan) tarafından
Ona da baktım da, onda direk kalkar zaten.. Tabureden de kendini atıyor.. Teşekkür ederim yine de
0 oy
(795 puan) tarafından
Banyo için saçına yakılan aparat var ben ondan kullanmıştım e bebekte önce vücut en son saçın üstünü yapsna bile önüne gelmiyo su
(1,552 puan) tarafından
Onu da düşündüm de, sanki o kafasının yarısını kaplıyor gibi görünüyor fotoğraflarda.. Yıkamana engel olacakmış gibi duruyor.. Gerçekten güzel yıkanıyor mu, yıkanıyorsa ondan alayım..
Önce vücudu yıkıyorum, vücutta sıkıntı yok, hatta mutlu oluyor, sıra saça gelince kıyamet kopuyor
(2,224 puan) tarafından
Onu benim bebeğim taktırmadı duruyor kenarda
(795 puan) tarafından
Şöyle yapiyodum canım ben üst taraf yıkayıp ense ve yanlar olmuyodu çıkarıp orayı halledip cikartiyodum
(1,552 puan) tarafından
Anladım, çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 264 göst.
23 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 169 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 218 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 159 göst.

411,414 soru

12,384,596 cevap

43,437 kullanıcı

Kategoriler

...